[PREDSTAVLJANJE] Stefan Galardo

Započeo null000, Septembar 04, 2017, 01:47:10 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

VaÅ¡e ime po mogućnosti i prezime: Stefan Galardo (no RL)  :P
Gde živite i gde ste roÄ'eni: Republika Srpska - Banjaluka
Koliko imate godina: 17
Kako ste saznali za balkan-samp.com forum:  Putem Fejsbuka, netko mi je predlozio.  ;D
VaÅ¡e misljenje o forumu: Sve najbolje, ljudi se dobro slazu, neko nekome pomogne, uvek su tu..  :D
Sa kojeg servera dolazite (ne smete stavljati IP servera i forum tog servera): Ne igram nigde.
Koliko dugo igrate SA:MP: 2014 - 2 godine.
Da li Skriptate ili Mapate: Ne skriptam; Ne mapam; Ucim se oko programiranja - C#, C++, i ostali programski jezici.
NapiÅ¡ite nam neÅ¡to o sebi: Programer u pokusaju.  :-[  Tu sam da pomognem nekome ako mogu, ako znam. Tenk juu.  8)

Dobrodosao
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: StefanGalardo poslato Septembar 04, 2017, 01:47:10 PRE PODNE
VaÅ¡e ime po mogućnosti i prezime: Stefan Galardo (no RL)  :P
Gde živite i gde ste roÄ'eni: Republika Srpska - Banjaluka
Koliko imate godina: 17
Kako ste saznali za balkan-samp.com forum:  Putem Fejsbuka, netko mi je predlozio.  ;D
VaÅ¡e misljenje o forumu: Sve najbolje, ljudi se dobro slazu, neko nekome pomogne, uvek su tu..  :D
Sa kojeg servera dolazite (ne smete stavljati IP servera i forum tog servera): Ne igram nigde.
Koliko dugo igrate SA:MP: 2014 - 2 godine.
Da li Skriptate ili Mapate: Ne skriptam; Ne mapam; Ucim se oko programiranja - C#, C++, i ostali programski jezici.
NapiÅ¡ite nam neÅ¡to o sebi: Programer u pokusaju.  :-[  Tu sam da pomognem nekome ako mogu, ako znam. Tenk juu.  8)

Welcome komÅ¡ija (GradiÅ¡ka)  :D

#A.J.

Dobrodošao brale, prije nego počneš koristiti forum, pročitaj pravila foruma. :)

Citat: Foux poslato Septembar 04, 2017, 10:11:48 PRE PODNE
Dobrodošao brale, prije nego počneš koristiti forum, pročitaj pravila foruma. :)
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Dobrodošao,nadamo se da ćemo naučit šta od tebe :D
Mapper since 2k13.