Lua

Započeo Comi420, Avgust 17, 2017, 18:18:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav pocetnik sam u lua programskom jeziku pa je neko voljan da mi pojasni malo o ubacivanja modova(skinovi hudovi itd.) pa da mi pomogne malo i objasni.. Hvala unapred !  :P ???
{ 'HTML, PHP, CSS, JAVASCRIPT, PAWN, C#' }

while(alive) code;

Ne razumijem se toliko u Lua, ali ovo što ću ti reći vrijedi za svaki drugi programski jezik.

Ne čekaj da ti niko ništa objašnjava

Vjeruj mi kada sam počeo ja da programiram i učim u glavi mi je bilo jedno 'da bar imam nekog ko će mi pomoći i reći gdje sam pogriješio' ili 'da mi neko može reći kako bih ovo bolje radio'.

Oslanjanje na druge ljude da ti objašnjavaju stvari je lakši put i vjeruj mi ne želiš lakši put.

Kada sam radiš, napraviš problem i tražiš pomoć od drugih ljudi jer ga ne možeš riješiti to je sasvim uredu, ali ako ti nisi proveo bar sat vremena razmišljajući o tome ta pomoć ti je beskorisna.Kroz mj dana od te greške će se desiti ista ta greška i odmah ćeš znati gdje je problem, jer si se namučio da je riješiš jer nisi prekopirao kod s interneta i zaboravio totalno da je to postojalo.

Razumijem da si početnik, ne samo meni nego svima je bilo teško u bilo kojem programskom jeziku.

Ovo je samo moje mišljenje.

Btw, dokumentacija: https://www.lua.org/docs.html

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."