[PITANJE] Slovacka

Započeo αησηумσυѕ, Avgust 11, 2017, 21:37:49 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ajmo sinovi ovako ukratko zanima me samo ko je bio i zna o cemu se radi agencija ExpresPeople ili WissConsulting, ja sam cuo da je Wiss bivsi Largo ali nisam jos bio preko njih, najvise me zanima viza do 2 god i kako do nje, za EP me interesuje takodje samo utisci ko je bio, kakav je smestaj i to je to?

edit: preko larga sam bio i ekstra sam prosao i dobre pare zaradio za 3 meseca, ali sad bi na duze pa me najvise zato i zanima ovo sve za ove dve :D

Vidi ovako ja sam bio preko Larga, 7 meseci zaredom. Ja za tih 7 meseci, jedini problem koji sam imao jeste bio je taj sto me nisu pustili da idem kuci sa devojkom kada ide i ona,  jer sam se javio fazon 2 sata pred polaska sto ima logike neke. Ja sam bio sa svime zadovoljan sa parom, sa poslom, smestajom. Jedina zamerka je bila to sto je internet uglavnom los, ali jebiga to je razumno kada se 500 budala nakaci na jedan internet. Uglavnom znam dosta tih agencija za SK. Jedini problem je sto su sada radnici sa balkana, ne bas mnogo dobrodosli u drsutvo. Dosta nas gledaju "sastrane" jer im doslovno krademo posao jer smo jeftina radna snaga. Ako te nesto mnogo vise zanima, posalji  mi PM, pa cemo se cuti. Mucno mi pisati svaki detalj.

“Without requirements or design, programming is the art of adding bugs to an empty text file.” - Louis Srygley

ajmo valjda jos neko nesto zna za ovaj express people ili express posao kako su upisani kod nas :D

Tesko da ces dobiti ovde kvalitetan odgovor jer nema puno nas samotalnih  :D
Usput i mene zanimaju te agencije jer sam razmisljao da idem u Slovacku na rad u Samsung ili Peugeot ali posto sam dobio stalno zaposlenje mozda odem preko odmora..

Pisite iskustva jer sam cuo da su nki otisli i jedva se vratili jer ih je agencija zeznula.

Citat: MegatroNâ,,¢ poslato Avgust 13, 2017, 13:18:01 POSLE PODNE
Tesko da ces dobiti ovde kvalitetan odgovor jer nema puno nas samotalnih  :D
Usput i mene zanimaju te agencije jer sam razmisljao da idem u Slovacku na rad u Samsung ili Peugeot ali posto sam dobio stalno zaposlenje mozda odem preko odmora..

Pisite iskustva jer sam cuo da su nki otisli i jedva se vratili jer ih je agencija zeznula.
bivsi largo a sadasnji wiss consulting je po meni skroz okej agencija, moze da se zaradi i to onaj ko hoce, cista racunica satnica mislim da je i tamo 2.7 * 250 h ( toliko ti je prosek na 12 sati kad radis u nekoj fabrici ) = tvoja plata i imas tu neke bonuse itditd, hrana i smestaj obezbedjeni, takodje i prevoz do posla :D

sad ako si za neku ozbiljniju pricu, express people vec radi taj posao 15 godina, ali od ove godine sa srbima pa i ja trazim utiske da vidim sta i kako posto su ozbiljniji po nekim pitanjima tipa prijava na biro, pola plate tamo pola u srbiji, viza do 2 godine, bonusi neki od agencije itditd i mislim da jedini oni imaju ugovore za Samsung i Foxconn posto je largo zato i pukao pa se sad zove wiss consulting ali nema dve najbolje fabrike :D