[help] Miš

Započeo Łuk@, Avgust 10, 2017, 20:24:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Koristim miš usb, ne na usb kabal nego onaj kurac, ugl kada ga prikljucim, radi 1 min sve oke i onda kad pomjeram mis ne radi oke, malo hoce malo nece, i tako, nekad hoce da se pomjeri nekad ne, a kada promijenim na onaj sa usb kablom, sve radi perfektno, neko help ?
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

#A.J.

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=113655.msg750650#msg750650 date=1502389475]
Koristim miš usb, ne na usb kabal nego onaj kurac, ugl kada ga prikljucim, radi 1 min sve oke i onda kad pomjeram mis ne radi oke, malo hoce malo nece, i tako, nekad hoce da se pomjeri nekad ne, a kada promijenim na onaj sa usb kablom, sve radi perfektno, neko help ?
Kupi novi miš. :D
Šalim se brate, ne znam šta bi moglo biti, ja sam uzeo tastaturu, baš ovu što pišem s njom i nije radila, a znači novu je kupio i neće, vlage uhvatila negdje, ostavi ga par dana i probaj opet, a ako nemaš rezervni, možeš se jebat'. ;)
Poslednja Izmena: Avgust 10, 2017, 20:26:47 POSLE PODNE od Foux

Citat: Foux poslato Avgust 10, 2017, 20:25:31 POSLE PODNE
Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=113655.msg750650#msg750650 date=1502389475]
Kupi novi miš. :D
Ovog sam platio 30 eura prije neki dan.., ovaj sad sa kablom mi rezervni bio, a previse mali mis pa ne mogu ni igrati nit ista sa njim
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Ako ti je bežični zameni baterije, može da se desi da su slabe, tako je i mn bilo pa sam ubacio durasel xD

"I choose to have faith, because without that, I have nothing."

#A.J.

Vjerojatno je to, ali ako neće moraš novi kupiti, ili ga popravi, šta ti se više isplati. :D

Kontakti na kablu u misu,rj ispod tipki gube kontakt,hladan lem u pitanju,prelemi i preduvaj na 120° i resices,ak ti komplikovano kupi nov il trazi garanciju xD
Respect To :
@LoOdaK @SejnurHD @anDro_ @Muma
@NapaćeniBoÅ¡njo @BaÅ¡ovski @MegatroNâ,,¢ @Deko
----------------------------------------------------------------
》YouTube Channal Link :
https://www.youtube.com/channel/UCBPV31b6RUx4LcD6pMHwJQA
》Zivotni Moto :
》Ako me udaris dok sam dole,
》Bolje se pocni moliti,