[BE] Balkan Express video snimci [OFFICIAL]

Započeo [BE] Markoni, Avgust 15, 2010, 01:53:10 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Correlli

Citat: RedMan poslato Novembar 28, 2010, 14:33:45 POSLE PODNE
Nemoj to jer ćeš najvjerovatnije dobiti BAN radi toga...

Ne, neće, nego će mu bit video izbrisan sa foruma. Takve stvari koje mogu izazvati svaÄ'u se briÅ¡u sa foruma.

Markoni ti si najbolji reziser na balkanu :D
Ma ne salim se,ja tamo igram i vec sam dostigao odredjeni lvl (9) i sve vise je server carski!,marko najposteniji i tako

Mozete li mi samo reci preko kojih programa snimate ovo jer su videi jako dobri? ? ? ? ??

evo i Be je dosao na 0.3c i mislim da je i prvi od balkanskih servera....
Uzivajte....
|B.E| New version 0.3c

Ime pesme? :) Inace video je dobar ;)

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

Odlican video,samo da vas pitam nesto u vezi toga...meni se ne otvaraju vrata i neki put me se pomesa sve,na primer kad hocu da otvorim gepek upali mi se alarm al nema veze,vise bih voleo da nije u dialogu al ok

Dobar video :D

Citat: Vedran_Car HR poslato Decembar 31, 2010, 12:54:47 POSLE PODNE
i mislim da je i prvi od balkanskih servera....

CH se jucer prebacila, i jos nekoliko njih se prije prebacilo :D
MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
[MAP]Predsjednikova kuća
[MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...

Citat: [BF]Monk poslato Decembar 31, 2010, 14:07:29 POSLE PODNE
Odlican video,samo da vas pitam nesto u vezi toga...meni se ne otvaraju vrata i neki put me se pomesa sve,na primer kad hocu da otvorim gepek upali mi se alarm al nema veze,vise bih voleo da nije u dialogu al ok
Ti igras na BE? Ako igras mozda me znas? (Hrvoje_Marekovic)

Tema spojena s glavnom temom balkan express videja.

Ovo su novi eventi sa Balkan Express RolePlay servera... Ako vas zanimaju ostali eventi i ostale zajebancije sa servera posetite moj kanal na YouTubu :

http://www.youtube.com/user/SAMPDestroyer#p/u

Pozdrav  :P

P.S ovaj kanal delimo ja i moj drug, a ovo je moj drugi video sa CamHackom pa msm da je za pocetak dobar....