Cuvanje

Započeo Dragi, Jul 29, 2017, 10:03:48 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: My
Detaljan opis problema: Npr. kada playerid ukuca cmd, da se taj broj sacuva npr u pBroj. I kada igrac izadje sa srv. i udje da se ta cifra sacuva i ucita.. Naparavio sam tako nesto, i stavio u loaduser da ucita i nista... Ukucam da platim, pise nemate nista sto znaci da je 0 vrednost enuma. Ali kada izadjem i udjem.. Kad bi kucao cmd, napravio bi mi novi u korisnici.ini npr IznosBroja = 1000, kad izadjem i udjem i ukucam ponovo on ne dodaje na tu vrednsot nego pravi novi... I tako 50 njih zaredom..
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Poslednja Izmena: Jul 29, 2017, 17:16:45 POSLE PODNE od MEDO

Namestio sam sad kada izadje sa srv i udje ostane.. Ali kada npr ugasim i upalim server resetuje se na 0??? To sam uradio tako sto sam namestio da se ne save u .ini. :D
I namestite da mogu da editujem temu u svako doba sta sad prodje nekolko minuta i ne mogu nista da editujem nego mroam da komentarisem..

Da ti ne bi bilo 0 moras negde da sacuvas pa onda na OnPlayerConnect da ucitas da bi ti nastavilo odatle gde je sacuvano

Skontao sam to sad i ja ja bio debil znas sta je bio problem? ja stavio da se u .ini sacuva to ali sam stavio space u data npr iznos broja i tu nije htelo.... sad sve lepo radi opet hvala ti sto si pokusao da mi pomognes