Kako zaraditi 300€ pre 18. godine

Započeo Ognjen., Jul 23, 2017, 03:31:13 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: Stefan Maper poslato Jul 26, 2017, 01:30:50 PRE PODNE
Ne diraj te mi mariju :P ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)
kake to sad veze ima sa ovom temom?

fino je to odradjeno probat cu kad usavrsim neke stvari, samo me jebe onih 150 simbola sto se treba pricat o sebi.. :D

Uu ovo dobro sam Å¡to mi svi navrat na nos neamo pojma samo drkamo xd
-propo-

Nesto znam nesto ne znam,valjda cu imati nesta. :D

Citat: #FσÏ...x ãƒ,, poslato Jul 23, 2017, 21:57:58 POSLE PODNE
Citat: SejnurHD poslato Jul 23, 2017, 21:41:59 POSLE PODNE
Citat: Muma poslato Jul 23, 2017, 21:31:02 POSLE PODNE
Serbianu narasla kosa!!! DISLIKE AKO JE LAŽ https://www.youtube.com/watch?v=xGQnGwWf5rs&; hahahahah kad se sjetim ovog po fejsu, ja htio da režem vene za'rÄ'alim bonsekom :D
Jos njih ima, evo poceli sad nesto sa Vanimy-a i neku Mariju Zezelj.. :D
Marija kobajagi opasna, ajmo je nagovorit da Mumi obriše profil hahaha @Muma :P
Haxor hahahaha

Zanimljivo, daj boze da i ja nesto uzmem bar 10e ahahhahaha

Citat: LoOdaK poslato Jul 23, 2017, 12:16:12 POSLE PODNE
Eh šta cemo mi mutavi koji ne znamo nista od ovoga. Dok to naučiš prodje i 25 hahah.

Dobar video,i dobra reklama.

Meh, zaje*ite vi ovo, koliko god da dobro zvuci mora tu da postoji jos nesto.. Svakako je tacno da se development generalno placa poprilicno ali ovakve sajtove drze ljudi ili organizacije koji se, preko nas - dakle ljudi koji probaju da zarade, obogate. Verovatno je ista prica kao i sa onim sajtovima gde kao klikces na reklame i zaradjujes...

Nema novca bez posla, ljudi, to je moje misljenje i verujem da je ispravno.  ;)

Citat: .::Deki::. poslato Avgust 18, 2017, 17:17:08 POSLE PODNE
Citat: LoOdaK poslato Jul 23, 2017, 12:16:12 POSLE PODNE
Eh šta cemo mi mutavi koji ne znamo nista od ovoga. Dok to naučiš prodje i 25 hahah.

Dobar video,i dobra reklama.
Niko nije mutav ni glup, samo ako se pronalaziš u tome i ako imaš volju, snagu i želju, sve ostalo će doći na svoje. Samo jako!

Citat: Ch00pY poslato Avgust 18, 2017, 17:38:55 POSLE PODNE
Meh, zaje*ite vi ovo, koliko god da dobro zvuci mora tu da postoji jos nesto.. Svakako je tacno da se development generalno placa poprilicno ali ovakve sajtove drze ljudi ili organizacije koji se, preko nas - dakle ljudi koji probaju da zarade, obogate. Verovatno je ista prica kao i sa onim sajtovima gde kao klikces na reklame i zaradjujes...

Napomenuću da od svake zarade fiverr uzme 0.10, negde0.50 ako je veca, a reklama na sajtu nema za adwords. Podsetiću te da je svako pomenuto zanimanje posao.
Graphic & Web Designer

Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Avgust 18, 2017, 17:40:51 POSLE PODNE
Napomenuću da od svake zarade fiverr uzme 0.10, negde0.50 ako je veca, a reklama na sajtu nema za adwords.
Rekao sam i ja u postu da shvatam da je development placen posao, i da svako ko se bavi nekom vrstom izrade moze da zaradi lepu svotu novca od toga.

Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Avgust 18, 2017, 17:40:51 POSLE PODNE
Podsetiću te da je svako pomenuto zanimanje posao.
Da, apsolutno se slazem, ali mozda nisam dovoljno naglasio u postu iznad da ja volim da sam na "čisto" sa svojom zaradom, odnosno da znam koliko radim i koliko zaraÄ'ujem, a ovo mi deluje kao neki "privremeni" posao koji se moze raditi cisto iz hobija ili znatizelje.

Nista licno nemam protiv developera ili fiverra, cak naprotiv, ako se moze zaraditi neka suma novca to se i treba razglasiti i lepo je sto si otvorio ovu temu, ali jednostavno mene ne privlaci, pozdrav. :)

Nema novca bez posla?

Vjv nisi upućen, ali web development je jedan od najplaćenijih poslova na svijetu

To što pričaš da se drugi preko tebe obogate, pa zar tako ne funkcioniše svaka veća kompanija.Ne može se niko obogatiti bez da postoji neko ko koristi uslugu tih ljudi koji je prodaju.Ako je neko pametan bio da napravi nešto što će koristiti ljudima zašto da se ne obogati.

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Citat: MEDO poslato Avgust 18, 2017, 18:25:31 POSLE PODNE
Vjv nisi upućen, ali web development je jedan od najplaćenijih poslova na svijetu

Svakako je tacno da se development generalno placa poprilicno

::)

Ovo je moje misljenje ljudi, nema potrebe da odgovarate na post, jednostavno preskocite, svako ima svoje misljenje, ovo je moje i to je to. Nisam bas preterano dobar u dizajnu, zato i ne pokusavam, ali nikako ne osporavam da se na interenetu ne moze zaraditi, cak sta vise, zaradjuju se ogromne kolicine novca, pa samo jutjuberi zaradjuju hiljade i hiljade dolara na recimo igricama... Jednostavno kao sto rekoh ne ide mi dizajn, i zato sam se ja opredelio za drugaciji vid zarade, to je moj nacin i ide mi za sada sjajno.

U potpunosti se ne slazem.
Ukoliko zapnes od frilensa mozes zaradjivati hiljade eura mjesecno, pogotovo ukoliko sa sobom imas jos nekog, po mogucnosti dizajnera i frontenda.
Ja prvi sam zaradio poprilicnu sumu samo od frilensa a jos i radim kao backend developer u firmi.
Ovaj sajt fiverr nije los medjutim ja preferiram upwork.
I da, naravno da i oni nesto moraju zaradjivati, npr evo za upwork

https://www.upwork.com/i/pricing/clients/

Naravno, ovi sajtovi nisu jedini sajtovi za nudjenje frilens usluga, postoji mnostvo drugih nacina, ne mora to cak ni biti sajt kao sto su navedeni, mozes se reklamirati po fejsu, tviteru, instagramu i slicno.
I to sto si rekao da je to kao "privremeni posao" zavisi isto od toga koliko neko zapne, ima ljudi koji zaradjuju 500 eura mjesecno a ima i onih koji zaradjuju 5000 mjesecno, razni faktori uticu na sve to. :)

Citat: Ch00pY poslato Avgust 18, 2017, 18:36:50 POSLE PODNE
Citat: MEDO poslato Avgust 18, 2017, 18:25:31 POSLE PODNE

Svakako je tacno da se development generalno placa poprilicno

::)

Ovo je moje misljenje ljudi, nema potrebe da odgovarate na post, jednostavno preskocite, svako ima svoje misljenje, ovo je moje i to je to. Nisam bas preterano dobar u dizajnu, zato i ne pokusavam, ali nikako ne osporavam da se na interenetu ne moze zaraditi, cak sta vise, zaradjuju se ogromne kolicine novca, pa samo jutjuberi zaradjuju hiljade i hiljade dolara na recimo igricama... Jednostavno kao sto rekoh ne ide mi dizajn, i zato sam se ja opredelio za drugaciji vid zarade, to je moj nacin i ide mi za sada sjajno.

Nemaš šta vrtiti očima.

Imaš svoje mišljenje i poštujem to, ali kada ga staviš javno onda nemoj da ti bude krivo kada neko odgovori na tvoje mišljenje

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Citat: MEDO poslato Avgust 18, 2017, 20:54:01 POSLE PODNE
Nemaš šta vrtiti očima.

Imaš svoje mišljenje i poštujem to, ali kada ga staviš javno onda nemoj da ti bude krivo kada neko odgovori na tvoje mišljenje
Apsolutno mi nije krivo, nema razloga za to, postujem druge i to ocekujem da se uzvrati, naravno da volim da porazgovaram sa ljudima na neku temu kao sto vidis...

Konkretno, ovaj smajli je znacio da sam vec u postu naglasio da znam da je placen posao a ti si mi ponovo to stavio do znanja uprkos mom 'predznanju', dakle znacio je da sam shvatio ovaj odgovor kao da nisi ni procitao ceo moj post vec samo bacio odgovor.

Izmedju ostalog, ovo nije chat tako da se necemo raspravljati ovde oko onog sto ja mislim, za nastavak razgovora (civilizovanog naravno) mozete me kontaktirati na pm ako zelite :)