â—„ Glavni razgovor #31 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Jul 14, 2017, 16:36:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Zna li neko kako da ubacim save game u GTA EFLC? Steam verzija, nmg nigde da nadjem. Trazio sam po YT-u, ali ima samo za obican gta iv.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: SejnurHD poslato Avgust 23, 2017, 08:15:17 PRE PODNE
Zna li neko kako da ubacim save game u GTA EFLC? Steam verzija, nmg nigde da nadjem. Trazio sam po YT-u, ali ima samo za obican gta iv.
probaj vidjet u folderu igre tj. gdje ti je steam pa tamo se zavuces i nadjes xd ako nije tu, ubaci u documents gdje ti je taj folder za gta 4 vec..

Bem li im sve, smestili mi savegame u appdata.. :D
Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Sjetim se pred kraj filma oću nešto pogledat na yt,i aj reko kad film završi,film se završi,ja udjem na yt i ko debil gledam u onaj logo 5 minuta u pokušavam se sjetit šta oću :(
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Avgust 23, 2017, 09:24:53 PRE PODNE
Sjetim se pred kraj filma oću nešto pogledat na yt,i aj reko kad film završi,film se završi,ja udjem na yt i ko debil gledam u onaj logo 5 minuta u pokušavam se sjetit šta oću :(
HAHAHAHAHAHAHAH to se i meni deÅ¡ava, uÄ'em na fb i nemam pojma Å¡to sam uÅ¡ao, izaÄ'em i onda se sjetim :D

Tako ja kad previse skriptam il nesto radim, odlutam radim nesto petnesto i ponavljam jednu te istu rijec ko debil :D
-propo-

#A.J.

Citat: NapaćeniBošnjo poslato Avgust 23, 2017, 10:01:46 PRE PODNE
Tako ja kad previse skriptam il nesto radim, odlutam radim nesto petnesto i ponavljam jednu te istu rijec ko debil :D
I opet džaba što si ponavljo, zaboraviš šta si htio. :D
I kad hoćeš nešto drugo, sjetiš se tog prvog. :D

Citat: Foux poslato Avgust 23, 2017, 11:49:23 PRE PODNE
Citat: NapaćeniBošnjo poslato Avgust 23, 2017, 10:01:46 PRE PODNE
I opet džaba što si ponavljo, zaboraviš šta si htio. :D
I kad hoćeš nešto drugo, sjetiš se tog prvog. :D
E to xddd
-propo-

Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Avgust 23, 2017, 03:53:33 PRE PODNE
Citat: Andrijevic poslato Avgust 23, 2017, 02:56:15 PRE PODNE
ponude za stranicu 6k lajkova - https://www.facebook.com/jednajevojnaakademija/notifications/
šta tražiš

javi se pm

da li neko zna kako da resim blue screen na win7 to se desava kada startujem win u normalu, sad sam u safe mode radi odlicno sve
samo rejv i debele zene

zz, sta ima
Gle sto je dete kulturno. Ahahahaha. xD
http://imgur.com/a/TR61u ( Od dole prema gore )
Poslednja Izmena: Avgust 23, 2017, 15:41:46 POSLE PODNE od SejnurHD
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..