â—„ Glavni razgovor #31 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Jul 14, 2017, 16:36:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

https://www.youtube.com/watch?v=0M3G17YxY7Y - 1:39, jedan od jaca 2 lajna koja sam poslusao danas uhh
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Po cemu je win 8 los? Ne kontam? Poceo sam da ga koristim, i ne kontam u cemu je problem?
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: SejnurHD poslato Avgust 27, 2017, 03:10:59 PRE PODNE
Po cemu je win 8 los? Ne kontam? Poceo sam da ga koristim, i ne kontam u cemu je problem?
Vjerovatno ćeš skontat ubrzo,ali opet na nekim komp može raditi perfekt ali opet je puno bugova i nije to to
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Za sada sem sto mu je spor ovaj internet explorer nista drugo nisam nasao.
Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Mn internet 15/5, kakav je vas ? :p samo sto moj puca vise nego bombe na granici sa Sirijom

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=112812.msg755219#msg755219 date=1503838524]
Mn internet 15/5, kakav je vas ? :p samo sto moj puca vise nego bombe na granici sa Sirijom
Kako mislis 15/5? xD
Kod mene je slab upload jedino, download je oko 50mbs. Uzeo sam takav jer vise preuzimam sa neta, nego uploadujem.
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

meni ako dodje na 1mb/s download prekrstim se 3 puta

A jbg, po meni su ovi iz SBB-a najjaci. Nmg da se setim tacno koja firma sere tamo nesto, na ruteru, tj ispod rutera pise 100mb/s ja usao na speedtest, kad ono k.. 1mbs..
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

Citat: SejnurHD poslato Avgust 27, 2017, 15:12:05 POSLE PODNE
A jbg, po meni su ovi iz SBB-a najjaci. Nmg da se setim tacno koja firma sere tamo nesto, na ruteru, tj ispod rutera pise 100mb/s ja usao na speedtest, kad ono k.. 1mbs..
Tebra, to na ruteru sto pise 100mb/s, znaci da  ti je maksimalna brzina 100mb/s a ne da imas protok 100mb/s..

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=112812.msg755235#msg755235 date=1503842005]
Citat: SejnurHD poslato Avgust 27, 2017, 15:12:05 POSLE PODNE
Tebra, to na ruteru sto pise 100mb/s, znaci da  ti je maksimalna brzina 100mb/s a ne da imas protok 100mb/s..
Eh, da sam znao bilo bi drugacije. xD
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

Kako da nadjem koji mi je socket procesor?