â—„ Glavni razgovor #31 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Jul 14, 2017, 16:36:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: SejnurHD poslato Septembar 12, 2017, 20:21:45 POSLE PODNE
Citat: DeitY poslato Septembar 12, 2017, 20:09:26 POSLE PODNE
Citat: SejnurHD poslato Septembar 12, 2017, 20:07:26 POSLE PODNE
Ti si citirao moj post, gde si napisao da se blamiram. Ne shvatam po cemu se blamiram?
Po tome sto si banovan "Bez razloga", i onda se automatski pozivas na neku svoju psihologiju "Kakvi su ti admini na SA"? Pokusavas jadnom dramom da povuces neke svoje "debiltose" da te podrze ili sta god,ne znam iskreno  sta pokusavas da postignes .mada ne obazirem se na bolesne komentare, ali opet neko me tag pa cu ti odg : Moji admini su odlicni, i banuju sa razlogom, a sama cinjenica da si banovan sa vise servera zapravo potrvdjuje moju tezu da si glupa citercina i da tvoja izjava "igram na tosteru" je jadna.

Elem nemam sta da se raspravljam.. cya
Imate li ti i tvoji "Odlicni admini" bilo koji dokaz da sam citovao na serveru? Ja vise nemam sta reci, ne shvatam razlog banovanja.
Odavno sam postavio ceo GTA San Andreas folder, koji je totalno cist.

Stvarno se blamiraš previše. Postavi na forumu zahtjev za unban i dobiti ćeš dokaze sa razlogom. Ne lupetaj ovdje u Glavnom Chatu jer je ovo Offtopic. Siguran sam 99.9% da si banovan sa razlogom.

#A.J.

Citat: NapaćeniBošnjo poslato Septembar 12, 2017, 20:21:49 POSLE PODNE
Kupujemoo staro zeljezo stare akumulatore ajvare, kupus, rerne sporete obojene materijale bojlere bakar zeljezo
HAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA

Pozdrav.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: Mayer poslato Septembar 13, 2017, 00:06:00 PRE PODNE
Citat: SejnurHD poslato Septembar 12, 2017, 20:21:45 POSLE PODNE
Citat: DeitY poslato Septembar 12, 2017, 20:09:26 POSLE PODNE
Citat: SejnurHD poslato Septembar 12, 2017, 20:07:26 POSLE PODNE
Ti si citirao moj post, gde si napisao da se blamiram. Ne shvatam po cemu se blamiram?
Po tome sto si banovan "Bez razloga", i onda se automatski pozivas na neku svoju psihologiju "Kakvi su ti admini na SA"? Pokusavas jadnom dramom da povuces neke svoje "debiltose" da te podrze ili sta god,ne znam iskreno  sta pokusavas da postignes .mada ne obazirem se na bolesne komentare, ali opet neko me tag pa cu ti odg : Moji admini su odlicni, i banuju sa razlogom, a sama cinjenica da si banovan sa vise servera zapravo potrvdjuje moju tezu da si glupa citercina i da tvoja izjava "igram na tosteru" je jadna.

Elem nemam sta da se raspravljam.. cya
Imate li ti i tvoji "Odlicni admini" bilo koji dokaz da sam citovao na serveru? Ja vise nemam sta reci, ne shvatam razlog banovanja.
Odavno sam postavio ceo GTA San Andreas folder, koji je totalno cist.

Stvarno se blamiraš previše. Postavi na forumu zahtjev za unban i dobiti ćeš dokaze sa razlogom. Ne lupetaj ovdje u Glavnom Chatu jer je ovo Offtopic. Siguran sam 99.9% da si banovan sa razlogom.
Kakve dokaze mogu da dobijem kada nemam je***i cit? Ne shvatam uopste, sve u svemu.
@MEDO obrisi one moje komentare u vezi Skill Arene, jer vidim da od toga nema nista, i da jednostavno ih ne boli k***c za citere, i umesto njih banuju obicne igrace.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

HAJMO SE OPUSTIT UZ SERBU I Å IRIMO LJUBAV A NE RAT!

"ne triba nam vaša reklama" znači oplak'o sam, mislim da je navijač Torcide. :D

torca je uvik bila svoj Ä'ir i zato i jesu najbolji. Å¡ta reć drugo. Å¡ta će nan reklama lipo in je reka..

https://www.youtube.com/watch?v=l2XTaHsoJ0A

mislin da ne triba viÅ¡e niÅ¡ta govorit. nakon ovoga je sve bilo gotovo i sranja su se izdogaÄ'ala

Pres'o sam photoshop pozz
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=112812.msg759210#msg759210 date=1505329049]

dobra, dobra

#A.J.

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=112812.msg759210#msg759210 date=1505329049]

uuu kidaa

Citat: Foux poslato Septembar 13, 2017, 21:50:23 POSLE PODNE

uuu kidaa