[WEB DIZAJN] Northridge CnR portal

Započeo berroni.pwn, Jul 04, 2017, 22:00:46 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ime rada : Northridge Cops n' Robberers
Slike rada: https://i.imgur.com/31ZUwKS.jpg
Opis rada: Northridge cops and robberers portal dizajn, inace radjeno za mene imam ideju CnRa :)
Download link: Nema
Virus scan dokaz: Nema downloada nema virusa

Podsjeca me na jedan samp portal ako se sjetim bumpat cu, lijepo je

@#Kasperzi ãƒ,, Podseća te na Colorado, dogovorio sam se sa Beronijem da mu poÅ¡aljem DL portala u zamenu za cs 1.6 steam koji je on povratio posle nekog vremena.

Nikome ne preporučujem saradnju sa likom :)
Graphic & Web Designer

Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Jul 04, 2017, 23:43:21 POSLE PODNE
@#Kasperzi ãƒ,, Podseća te na Colorado, dogovorio sam se sa Beronijem da mu poÅ¡aljem DL portala u zamenu za cs 1.6 steam koji je on povratio posle nekog vremena.

Dobro to je tvoje iskustvo

Hvala na tome sto si napisao bas sam trebao nes obavit sa njim

lijepo mi izgleda
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Jul 04, 2017, 23:43:21 POSLE PODNE

Sta sam bolan povratio jesi lud ti ? Sto mi se nisi javio u PP grob te jebo vec samo ovako napisa ? Javi mi se i dokazi mi da je neko povratio taj acc dobices drugi.

#A.J.