Odg: Prijave

Započeo [BE] Markoni, Avgust 11, 2010, 13:04:02 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Ime vaše zajednice / servera: Balkan Express BRP
Link do stranice / foruma: www.sampserversrbija.webs.com && be.just-play.info
IP & port vašeg SA:MP servera: 188.72.202.107:3378
Vaš web hoster (ime & link): freewebs && GHS GAME HOSTING SRBIJA www.gamehosting.rs
Vaš game-server hoster (ime & link): GHS - GAME HOSTING SRBIJA - www.gamehosting.rs

Correlli

@markoni bg: odbačeno, razlog: pročitajte uvjete i ne prijavljujte se više ako ih ne ispunjavate.

reci konkretno koji uvjet smo prekrsili ?

Correlli

Citat: markoni bg poslato Avgust 11, 2010, 15:12:01 POSLE PODNE
reci konkretno koji uvjet smo prekrsili ?

Ako pitaš znači da ne znaš i da nisi pročitao uvjete. Zašto se onda prijavljuješ ako si pročitao da treba imati najmanje 30 igrača a druge uvjete nisi ni gledao?

Pročitaj ih pa ćeš znati.

correli ja stvarno ne razumem
pogledaj malo gamemonitor

il si ti pobrkao IP od servera il ne znam preko cega gledas
nama je prosek 40 igraca
imamo preko 1500 registrovanih korisnika
samo razvijamo mod
pa kad restartujem server opadne broj igraca

malo bolje pogledaj pa mi javi

Correlli

Citat: markoni bg poslato Avgust 11, 2010, 15:32:13 POSLE PODNE
correli ja stvarno ne razumem
pogledaj malo gamemonitor

il si ti pobrkao IP od servera il ne znam preko cega gledas
nama je prosek 40 igraca
imamo preko 1500 registrovanih korisnika
samo razvijamo mod
pa kad restartujem server opadne broj igraca

malo bolje pogledaj pa mi javi

Ne zanima me GameMonitor, SA:MP klijent je taj u kojem gledam i koji je 100% siguran koliko igrača imate. U trenutku kad sam gledao tvoju prijavu ste imali 30 igrača a sada kad gledam vidim da ih imate 33. I to uopče nije važno, ti ćeš biti taj koji će malo bolje pogledati pa pročitati uvjete još jednom jer kao što sam već rekao - nije vam problem u igračima.

imamo placeno be.just-play.info
a sto se tih com domena tice sto uzimate
pod 1: nismo kompanija da uzmimamo .COM domen
pod 2: nismo neka registrovana organizacija da uzimamo .ORG domen
pod 3: imamo .info domen za nas forum

a sajt smo registrovali preko webs kompanije
koja nam je dala rejting zato sto smo stari njihovi korisnici i na google je taj sajt mnogo poznat

a da kupujem neke nove domene ne isplati mi se jos zato sto je host skup

Correlli

Citat: markoni bg poslato Avgust 11, 2010, 15:39:27 POSLE PODNE
a sto se tih com domena tice sto uzimate
pod 1: nismo kompanija da uzmimamo .COM domen
pod 2: nismo neka registrovana organizacija da uzimamo .ORG domen
pod 3: imamo .info domen za nas forum
To nema nikakve veze.

Citat: Don Correlli poslato Februar 11, 2010, 14:18:39 POSLE PODNE
host za vašu stranicu ne smije biti na nekom besplatnom hostu

ne zelim da menjam moj .webs.com domen
jer mislim da nema potrebe za tim

ako su to vasi uslovi neka
ne mora da bude banner na ovom forumu

Correlli

Takvi su naši uvjeti od prije i takvi će i ostati. Drago mi je da si konačno shvatio da ih ne ispunjaješ sve.

Coreli Ovo Sto Kazem Nemoj Da me Ban jel ti banas onog ko ti nestho kaze a ti nekom kazes nestho ruzno i nistha omg...

Balkan Express je Savrsen server rekordi vise od 40 igraca...VI sto traziti sve .com... ima on .info  a za ovo webs.com to je bas dobar host ali se ne placa i coreli ti nikad neces imat ovakav server ko markov.....

Coreli Ako imas server ili nemas neznam vec Napravi Ga i dostigni rekord vise od 40 igraca pa tek onda mozes nestho pricat marku a i kupi .info jel je dosta i to sto je kupio marko...je dovoljno....Srecno sa serverom Coreli  :D :D :-\
UNBAN konacno a back sam se aaa :DLos City StatePlay posetite nas!
FORUM: www.los-samp.info

Potpis u izradi,a do tada ce ovo da stoji jbg :D

nastoe

Citat: Ryder poslato Avgust 11, 2010, 17:07:01 POSLE PODNE
Coreli Ovo Sto Kazem Nemoj Da me Ban jel ti banas onog ko ti nestho kaze a ti nekom kazes nestho ruzno i nistha omg...

Balkan Express je Savrsen server rekordi vise od 40 igraca...VI sto traziti sve .com... ima on .info  a za ovo webs.com to je bas dobar host ali se ne placa i coreli ti nikad neces imat ovakav server ko markov.....

Coreli Ako imas server ili nemas neznam vec Napravi Ga i dostigni rekord vise od 40 igraca pa tek onda mozes nestho pricat marku a i kupi .info jel je dosta i to sto je kupio marko...je dovoljno....Srecno sa serverom Coreli  :D :D :-\
Ajde ti samo suti, sada cemo vidjeti uskoro Correlliev server pa onda nesto reci, a ljepo u pravilima stoji da JE OBAVEZNO imati placeni host a ne free on ima zakupljenu domenu ali na FREE hostu i ne zadovoljava uvjete da dode na sluzbenu listu balkanskih samp servera, svi do sada su morali imati i sada ovaj da nema i da dode? To nije fer i time sta imaju free host samo dokazuju svoju neozbiljnost sta se tice vodjenja jednog servera sa 40 igraca. A ja mislim da nitko ovdje nebi trebao Correllia uciti o vodjenju servera, naravno osim jednog Djure, Dujme, Dajgora koji imaju iskustva po nekoliko godina.

Pa Vi samo stavljate Hrvacke Servere na listu.. a srpske opste ne.....marko dobro si ti meni reko preko msn sta su hrvati :]
UNBAN konacno a back sam se aaa :DLos City StatePlay posetite nas!
FORUM: www.los-samp.info

Potpis u izradi,a do tada ce ovo da stoji jbg :D

nastoe

Citat: Ryder poslato Avgust 11, 2010, 17:13:26 POSLE PODNE
Pa Vi samo stavljate Hrvacke Servere na listu.. a srpske opste ne.....marko dobro si ti meni reko preko msn sta su hrvati :]
Provokacija pa me tuzi i dalje pricaj sta su hrvati a evo ti odgovor, vi srbi ste toliko mocni da ste 3 rata izgubili zato suti i ne pljuj po hrvatima jer moli boga da budes ko hrvat!!! ( Ovi ostali srbi, stvarno nemam nista protiv vas npr. Plawi itd. svi su mi super ali ovakve seljacine nacionalisticke jednostavno ne podnostim! Provokatore ) Correlli necu brisati kada dodes ti pobrisi postove ;)
Poslednja Izmena: Avgust 11, 2010, 17:20:08 POSLE PODNE od ExtremePower

Correlli

Nikada nisam banao nikoga tko je iznijeo svoje miÅ¡ljenje a da nije bilo vrijeÄ'anje ili protiv pravila tako da ne pričaj glu*osti.

Balkan Express je Savrsen server rekordi vise od 40 igraca...VI sto traziti sve .com... ima on .info  a za ovo webs.com to je bas dobar host ali se ne placa
Pravila su pravila, previše servera sa besplatnim hostom neće nićemu dovesti.

i coreli ti nikad neces imat ovakav server ko markov.....
    Coreli Ako imas server ili nemas neznam vec Napravi Ga i dostigni rekord vise od 40 igraca pa tek onda mozes nestho pricat marku a i kupi .info jel je dosta i to sto je kupio marko...je dovoljno....Srecno sa serverom Coreli  :D :D :-\
Da, nikada neću imati takav server kao Å¡to je njegov - nikada neću imati Godfather gamemod na serveru ili edit Godfather gamemoda. Očito da ne znaÅ¡ sa kime razgovaraÅ¡. Ja sam imao svoj RP server prije nego Å¡to je itko ovdje na forumu i Å¡ire znao Å¡ta je SA:MP. Jedan sam izmeÄ'u prvih sa Balkana koji se je priključio SA:MP zajednici i jedini sa Balkana koji je bio u SA:MP beta ekipi (jedini ako izostavimo mog prijatelja iz Slovenije) i ovo isto mogu reći sa sigurnošću - jedan sam od najboljih skriptera na Balkanu Å¡to sam i u viÅ¡e navrata dokazao sa svojim skriptama, slikama i video zapisima za svoj novi gamemod koji nije nikakav Godfather ili Godfather edit, jer kao Å¡to znaÅ¡ 99% ako ne i 100% Balkanskih servera koristi edit Godfather gamemoda ili neke druge RP skripte.

Citat: Ryder poslato Avgust 11, 2010, 17:13:26 POSLE PODNE
Naući se malo pismenosti, jer ne kaže se "hrvacke" nego hrvatske. I da, jedino su hrvatski serveri na listi jer jedino oni i ispunjaju uvjete, drugi i ne koliko sam vidio. Najviše igrača SA:MP moda sa ex-YU prostora je baš iz Republike Hrvatske ako nisi znao. A na to tvoje "sta su hrvati" mogu odgovoriti samo da su sigurno bolji ljudi od tebe i takvih balavaca kao što si ti nažalost.

Pozdrav,
  Correlli
Poslednja Izmena: Avgust 11, 2010, 17:49:59 POSLE PODNE od Don Correlli