Game Over Thanks for playing

Započeo Napaceni BoÅ¡njo, Jun 30, 2017, 21:39:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Gejm over legende, ode ja u rl nea hljeba više po 14 sati na dan nie dobro, (mozda se vratim al 99% sanse da se ne evratim) sve sam raskopo komp u djelove metno pod krevet monior razbio sakom ende poz legende, <3

ende 30.6.2k17 rip bosnjo xd
-propo-

Neces ti nidje konjino i posalji mi fb profil na pp

Neeee. :(
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Citat: NapaćeniBošnjo poslato Jun 30, 2017, 21:39:13 POSLE PODNE
Gejm over legende, ode ja u rl nea hljeba više po 14 sati na dan nie dobro, (mozda se vratim al 99% sanse da se ne evratim) sve sam raskopo komp u djelove metno pod krevet monior razbio sakom ende poz legende, <3

Jbg,probaj malo kvalitetnije trositi vrijeme,nemoj igrat samp,uzmi uci se u PS na primjer.

Ode jos jedna budala,nas budala sve manje i manje,a pametnih sve vise
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Jun 30, 2017, 22:10:17 POSLE PODNE
Citat: NapaćeniBošnjo poslato Jun 30, 2017, 21:39:13 POSLE PODNE

Jbg,probaj malo kvalitetnije trositi vrijeme,nemoj igrat samp,uzmi uci se u PS na primjer.

Ode jos jedna budala,nas budala sve manje i manje,a pametnih sve vise
Jebiga budale su najjake nas ima malo al smo dobro rasporeÄ'eni xd
-propo-

Nista uzivaj jbg. sta drugo da ti kazem
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Voli te brat svih mi, drago mi je Å¡to sam te ovako upoznao ako niÅ¡ta, sa foruma mi ne ideÅ¡ niÄ'e Å¡to se kaže haha ili me na fb dodaj ili odavde nema

full si na fb dam t rl u pp xd fala
-propo-

poy xaxxaxa
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci