Euro Truck Simulator - SAMP Edition

Započeo harexew, Jun 04, 2017, 23:29:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Sretno brate, samo rokaj, i dodaj prevoz bakra OBAVEZNO! IP: 84.200.223.220:5566, ko oce pw nek se javi na pm. xD :D

Citat: anDro_ poslato Jun 05, 2017, 14:26:10 POSLE PODNE
Sretno brate, samo rokaj, i dodaj prevoz bakra OBAVEZNO! IP: 84.200.223.220:5566, ko oce pw nek se javi na pm. xD :D
Ae ti izleti fb da idemo vozat kamione
:p za ostale xd

Lijepo, i ja sam ovo mislio raditi ali odustao, sad da mi radi PC mogli bi zajedno da ti pomažem. :)

I da, za dialoge tj. Rute možeš koristiti - DIALOG_STYLE_TABLIST_HEADERS -
npr. - ShowPlayerDialog(blablabla, "Ruta\tPlata\nSF - LS\t$2000\nBS - AP\t$2500", blablabla); -
i lokacije je najbolje random, izmapas neke trajekte, pa u sf kao onaj warhouse gdje na OS gorivo preraÄ'ujeÅ¡ pa gdje ga baci, i plata random npr "1500+random(500)". :)

Citat: Muma poslato Jun 05, 2017, 19:28:02 POSLE PODNE
Lijepo, i ja sam ovo mislio raditi ali odustao, sad da mi radi PC mogli bi zajedno da ti pomažem. :)

npr. - ShowPlayerDialog(blablabla, "Ruta\tPlata\nSF - LS\t$2000\nBS - AP\t$2500", blablabla); -
i lokacije je najbolje random, izmapas neke trajekte, pa u sf kao onaj warhouse gdje na OS gorivo preraÄ'ujeÅ¡ pa gdje ga baci, i plata random npr "1500+random(500)". :)

Da urednije bi izgledalo, @Harexe Svabo  probaj ovako, mislim da će biti duplo urednije

Nacu na rusko forum mapu nekog velikog ostrva sa gradom pa napravit trajekat do tamo

Citat: Harexe Svabo poslato Jun 05, 2017, 21:23:37 POSLE PODNE

Nacu na rusko forum mapu nekog velikog ostrva sa gradom pa napravit trajekat do tamo
E to, BURP, Zero RPG i Tvoj moraju bit u fullu. xD
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Sretno  :D
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.

Umjesto organizacija napravis firme... i kao direktor ("lider") zaposljaje i tkt... i da npr da ta jedna firma pocinje sa 1 kamionom i da zaradjuju pare vozeci te rute i tako kupuju jos kamiona i da posle kupujes vece "garaze", poslovne prostore i tako to... npr na pocetku da firma moze zaposlit max 10 vozaca i kako placa veci porez da moze vise vozaca primit u tu firmu :)
Poslednja Izmena: Jun 09, 2017, 00:05:40 PRE PODNE od Harexe Svabo

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU