[POMOC] Hard Disk

Započeo Depay01, Jun 03, 2017, 23:22:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: NapaćeniBošnjo poslato Jun 04, 2017, 00:28:08 PRE PODNE
ako oces sistem nov kupis stik i preko stika obaras a to kupi novi cd rom  i tjt

Ma buraz problem je u tome sto mi nece na citaca da ucita nijedan CD a buraz Citac radi nov je komp, radio mi na Win 7 a na ovaj win 10 ne radi, Windows Update sam radio, malopre sam ubacio sve drajvere koje nisam ubacio i idalje nece, pa u kurac!

Druže druge ne postoji, vrati se na win 7 pošto očigledno tvom računaru ne odgovara desetka...

Mislis da imas komponente nekompatibilne win 10 hahah,lik preso windows,zajebo cak norisa
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Jun 04, 2017, 08:47:15 PRE PODNE
Mislis da imas komponente nekompatibilne win 10 hahah,lik preso windows,zajebo cak norisa
ne ali ako je računar kupio sa instaliranim podrazumevanim win 7 onda je veća verovatnoća da mu neće lepo raditi desetka, meni recimo nikad desetka nije lepo radila jer mi je windows 7 postojeći bio tako da ne lupaj gluposti bez pokrića

Citat: Rile poslato Jun 04, 2017, 09:25:32 PRE PODNE
ne ali ako je računar kupio sa instaliranim podrazumevanim win 7 onda je veća verovatnoća da mu neće lepo raditi desetka, meni recimo nikad desetka nije lepo radila jer mi je windows 7 postojeći bio tako da ne lupaj gluposti bez pokrića
Jesi ti vidio ovo hahaha na kraju?? Niko nije rekao da je ovo ozbiljno
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Jun 04, 2017, 09:31:19 PRE PODNE
Citat: Rile poslato Jun 04, 2017, 09:25:32 PRE PODNE
Jesi ti vidio ovo hahaha na kraju?? Niko nije rekao da je ovo ozbiljno
Delovalo je jako ironično i sarkastično :D onda se izvinjavam :*

Hvala svima, probao sam sve i svasta, ali ovo nece, moracu preko USB-a da resim ovo.
Lock.