â—„ Glavni razgovor #30 â–º

Započeo CADILAB, Jun 01, 2017, 21:01:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: anDro_ poslato Jul 13, 2017, 15:04:05 POSLE PODNE
Koja picka je ovaj lik, isli smo trade i dam mu acc na old schoolu, on meni mc sa sq i kaze da ce dat cs 1.6 steam, onda kao ima nekih problema sa mobitelom gdje mu je guard il sta vec.., javljao sam mu se, lik ni ne seenuje, cak je i vratio taj mc sq, rekao je ognjen design da je scammer, evo sad sam se i ja uvjerio, na tradeajte se sa njim.

@berroni.amx

Danas se nemas sa kim ni trade,svi gledaju kako ce nekoga sjebati za nesto,eto to ti je balkan...

Citat: anDro_ poslato Jul 13, 2017, 15:04:05 POSLE PODNE
Koja picka je ovaj lik, isli smo trade i dam mu acc na old schoolu, on meni mc sa sq i kaze da ce dat cs 1.6 steam, onda kao ima nekih problema sa mobitelom gdje mu je guard il sta vec.., javljao sam mu se, lik ni ne seenuje, cak je i vratio taj mc sq, rekao je ognjen design da je scammer, evo sad sam se i ja uvjerio, na tradeajte se sa njim.

@berroni.amx

izija ti vuk magarca

Andro, zar ne mozes da povratis lozinku od os acca?
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Udjem na beting sajt, dosadno mi, all inam na zutu (x50), dobijem 60$, i allinam i falio jedan milimetar i loseam..., sve se desilo u 5 min
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=111560.msg743654#msg743654 date=1499966084]
Udjem na beting sajt, dosadno mi, all inam na zutu (x50), dobijem 60$, i allinam i falio jedan milimetar i loseam..., sve se desilo u 5 min
tako je i @Morgan 120 eura na csgo bettingu izgubio.

#radno

bilo je lijepo dok je trajalo.

Ja ukupno rip preko 350KM na csgoatse, na csgopolygon nisam puno, manje od 10e, i na csgowitch oko 7$

I koristi else if tu @Bašovski
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=111560.msg743661#msg743661 date=1499966802]
Ja ukupno rip preko 350KM na csgoatse, na csgopolygon nisam puno, manje od 10e, i na csgowitch oko 7$

I koristi else if tu @Bašovski
hvala na savjetu, zamjenio sam, ima smisla da bude else, onda bi bez else skripta isla do zadnjeg, a ovako odmah do prvog.
ja sam neku sicu od 20-30e izgubio ukupno sto sam ja ulozio, a ovako mozda 40-50e da sam izgubio sto sam dobio.

bilo je lijepo dok je trajalo.

Eh Basovski, umesto tih 50e koje si sjebao, mogao si jednostavno da si kupis nesto na steamu, ili to, ili da odes lepo do Sarajeva/Beograda/Zagreba, gde god da zivis, i da uzivas. xD
Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Pozdrav, oko cega se sada svadjate nisam u tokuu  ;D

@anDro_
samo rejv i debele zene

Ja kako sam skontao, berroni je uzeo acc na old schoolu, od andra, a za uzvrat, mu je dao mc sa sq, koji je posle berroni vratio. U prevodu Andro je scamovan.
Edit: Jel ovo realno, da se Perfect Life, opet vraca? I to skripter Solinac, jer znam da se bio otvorio neki drugi PL, sa druksim modom i potpuno drugim skripterom.
Poslednja Izmena: Jul 13, 2017, 19:42:01 POSLE PODNE od SejnurHD
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

koja si ti njuska @berroni.amx
mnogo je ruzno to sto radis
samo rejv i debele zene

Verujem da je to neki prem iz checkera, ne verujem da bi @berroni.amx  to uradio :D