â—„ Glavni razgovor #30 â–º

Započeo CADILAB, Jun 01, 2017, 21:01:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

pa nisu videli svi ostavicu dok budem siguran da se niko nece prijavit, mozda se neko dobar i prijavi

Citat: Cadilab poslato Jun 16, 2017, 15:03:51 POSLE PODNE
pa nisu videli svi ostavicu dok budem siguran da se niko nece prijavit, mozda se neko dobar i prijavi

Ima par njih dobrih za tu poziciju ( ne kazem samo ja da su dobri), ako treba nabrojim ti u PM!

Moj predlog je da vodi @Cadilab, @Łuk@ (Mickey Edwards) i @Muma (neko od njih), ako se niko ne prijavi tj. niko ne prodje..

Citat: anDro_ poslato Jun 16, 2017, 15:19:29 POSLE PODNE
Moj predlog je da vodi @Cadilab, @Łuk@ (Mickey Edwards) i @Muma (neko od njih), ako se niko ne prijavi tj. niko ne prodje..
Imam obaveza oko servera, otvaram za manje od mjesec dana tako da ništa od toga. :)

@anDro_ usput' doÄ'i PM ili FB, imam te pitat' neÅ¡to. :)

Citat: Muma poslato Jun 16, 2017, 15:23:53 POSLE PODNE
Citat: anDro_ poslato Jun 16, 2017, 15:19:29 POSLE PODNE
Moj predlog je da vodi @Cadilab, @Łuk (Mickey Edwards) i @Muma (neko od njih), ako se niko ne prijavi tj. niko ne prodje..
Imam obaveza oko servera, otvaram za manje od mjesec dana tako da ništa od toga. :)

@anDro_ usput' doÄ'i PM ili FB, imam te pitat' neÅ¡to. :)
Javio sam ti se na FB. @Muma :)

Ako stignes drugog koji si ti?
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

Citat: Ur®Osâ,,¢ poslato Jun 16, 2017, 16:23:36 POSLE PODNE
Ako stignes drugog koji si ti?
Bit' ces drugi, logicno, ti si prestigao drugog, on postaje treci, itd...

Sta se radi momci?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Ja isao u Sloveniju vaditi ličnu, sad se vratio, ubio ovaj led, et prijavio sam se pa šta bude
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Šta mislite za novi duks, maska je prišivena i može se vratiti u duks po potrebi, namenjena je za vetrovito ili hladno vreme.
Tekst na duksu je Jedan-Tri-Jedan-Dva (1312) ako neko ne zna cirilicu :D
Graphic & Web Designer

Iskreno jedini koji bi trebao voditi je edwards.

bilo je lijepo dok je trajalo.

Neko da predlozi neku dobru igru,da ne bude nista specijalno.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!