â—„ Glavni razgovor #30 â–º

Započeo CADILAB, Jun 01, 2017, 21:01:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 17 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: anDro_ poslato Jun 11, 2017, 22:38:14 POSLE PODNE
1-0 u zadnjoj minuti za Island jebem im Boga vise, kako ste primili jebo vas otac retardirani, al sam se sad sjebo jebem ti utakmicu i zivot i sve aj vozdra peace out andro puko do kraja
Ma necu vise gledat jebenu utakmicu, likovi za 90 minuta ne mogu dati bar dva gola. Eh jbt.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Uroš postavlja 8k string, onaj u temi za pomoć piše "pohvale za trud", wtf... ima li neko normalan? bar malo? xD http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=111808.msg733911#msg733911

hmmm,sto poslje ramazana kupiti....
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: Muma poslato Jun 12, 2017, 00:11:53 PRE PODNE
Uroš postavlja 8k string, onaj u temi za pomoć piše "pohvale za trud", wtf... ima li neko normalan? bar malo? xD http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=111808.msg733911#msg733911
W-T-F?
Inc, imam pitanje, smem li ja pisati i dalje u temi WIP, tj posto je Forum pusten da radi, tkd tamo su i prijave otvorene. Pa me zanima, posto nije pisano nekih 10 dana.
Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: King2 poslato Jun 12, 2017, 00:13:53 PRE PODNE

Ili Gaming Racunar ili Skuter od 380KM
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

sto se tice nargile to cu sigurno uzet,ali se dvoumim izmedju tog racunara i skutera...

edit:ko ce ovo docekat braco mila https://www.facebook.com/needforspeed/videos/721251564701547/
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Decko,gdje ti je babo...

Sere!!

GAME OVER

Jbš nargilu, skuterčič nije loše, PC bi mogao iskoristiti da učiš nešto (dizajniranje i slično) i za gaming može poslužiti. :)

Citat: Muma poslato Jun 12, 2017, 01:56:11 PRE PODNE

Jbš nargilu, skuterčič nije loše, PC bi mogao iskoristiti da učiš nešto (dizajniranje i slično) i za gaming može poslužiti. :)
Pazi sta kupujes koji motor :) Ja imam svoj ne bih ga dao za drzavu

Jutro silovatelji

bilo je lijepo dok je trajalo.

Najavljen novi assassins creed! Kako vam se čini?  :D

Citat: Tzar poslato Jun 12, 2017, 12:52:57 POSLE PODNE
Nit ga video, a nit cu ga igrat, jer ovaj komp ni Minecraft ne pokrece. -.- Bem ti graficku.
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

Citat: SejnurHD poslato Jun 12, 2017, 13:28:39 POSLE PODNE
Citat: Tzar poslato Jun 12, 2017, 12:52:57 POSLE PODNE
Nit ga video, a nit cu ga igrat, jer ovaj komp ni Minecraft ne pokrece. -.- Bem ti graficku.
Ja malo imam jak komp, a jeb.. ne mogu pokrenut cs go xD Sad a pre mog'o