Iznenadjenje

Započeo m1lfman, Jun 01, 2017, 12:58:22 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav drustvo!

Ovako, posto hocu da iznenadim jednu osobu a da pritom bude delimicno originalno dosao sam na ideju a nesto slicno sam video prosle godine.
Dakle hocu da napravim mali "put oko sveta". O cemu se radi da pojasnim... To sam zamislio da svaka osoba iz raznih drzava i gradova na papiru napisu "Ana srecan rodjendan" i ispod ovog teksta napisu drzavu i grad iz koje su to slikali. Simpaticno, a?  :)

Posle te slike postavite u ovaj post jer hocu da napravim mali video zapis od tih slika. Posto su na ovom forumu vise zastupljeni ljudi sa Balkana ja cu ovu temu postaviti i na zvanicnom SAMP forumu i na jos par drustvenih foruma.
Bio bih vam veoma zahvalan a i vodicu vas na pivo ako budete prolazili kroz Valjevo ako mi pomognete da odradim ovako nesto :D

Ako uspem da sredim ovako nesto video cu postaviti ovde da vidite

Genijalno! Sa srećom druže :D

Mozda ti ja posaljem takvu sliku jednu, extra ideja, sretno u realizaciji. :D

Sretno, ja bih poslo, al k... Ne koristim telefon uopste. Tj, nit ga ne koristim, nit mi ne treba.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Aaaa vid milfare oce izgleda da metne
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: Rile poslato Jun 01, 2017, 13:57:57 POSLE PODNE
Genijalno! Sa srećom druže :D
Hvalaa :D @Rile

Citat: anDro_ poslato Jun 01, 2017, 14:18:55 POSLE PODNE
Mozda ti ja posaljem takvu sliku jednu, extra ideja, sretno u realizaciji. :D
Hvala puno, ja cu postaviti kasnije jedan primer kako bi trebalo ako je neko zbunjen  :D @anDro_

Citat: SejnurHD poslato Jun 01, 2017, 14:23:10 POSLE PODNE
Sretno, ja bih poslo, al k... Ne koristim telefon uopste. Tj, nit ga ne koristim, nit mi ne treba.
Hvala u svakom slucaju :D @SejnurHD

Citat: LoOdaK poslato Jun 01, 2017, 14:25:53 POSLE PODNE
Aaaa vid milfare oce izgleda da metne
ahahahahaha necemo sad o tome  :D @LoOdaK

Kao sto sam napisao iznad postavicu ovde kasnije ili pak sutra jedan primer.
Ako poznajete ljude iz inostranstva pitajte da li bi ovako nesto mogli da mi ucine  :)

Pozdrav iz Jagodine, javi kako je prošlo i jbg za rukopis :)
Graphic & Web Designer

Ja ti Å¡aljem sutra brate jednu pre ses sliku :D

@Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"·
Svaka cast, sve na mestu  ;)
Samo jedino ovo pozdrav iz Jagodine bi trebalo da pise na papiru(dodacu ja kada budem editovao) ali ja sam veoma zahvalan za ovo sto si uradio :D

@#Kasperzi ãƒ,,
Unapred zahvalan :D

Nadam se da ce se i ostali ukljuciti, sve cu vas spakovati u mestu za zasluge u video zapisu :D

Ne treba meni zasluga, ja bi jedno valjevsko toceno hahahhaa
Graphic & Web Designer

Sutra idem na maturu od jednih likova, pa slikat ću ti cijeli grad sa tim ;) valjda neću zaboraviti, poz iz Bihaća <3
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Otici cu ja sutra do Berlina i slikat samo dok fon tigne novi

Ako dozvoliÅ¡ ja cu ti jednu tijekom obavljanja velike nuzde ili kupanja/tusiranja u +PLUS ( Size ) velicini  :D
Poslednja Izmena: Jun 01, 2017, 21:07:36 POSLE PODNE od Bolex_
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Jun 01, 2017, 20:24:51 POSLE PODNE
Ne treba meni zasluga, ja bi jedno valjevsko toceno hahahhaa
@Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"·   Dogovoreno  ;)  :D
Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=111555.msg730559#msg730559 date=1496343110]
Sutra idem na maturu od jednih likova, pa slikat ću ti cijeli grad sa tim ;) valjda neću zaboraviti, poz iz Bihaća <3
Citat: Harexe Svabo poslato Jun 01, 2017, 20:52:49 POSLE PODNE
Otici cu ja sutra do Berlina i slikat samo dok fon tigne novi
@Harexe Svabo @Bolex_
Takve vas volim  :D

Citat: Bolex_ poslato Jun 01, 2017, 21:02:41 POSLE PODNE
Ako dozvoliÅ¡ ja cu ti jednu tijekom obavljanja velike nuzde ili kupanja/tusiranja u +PLUS ( Size ) velicini  :D
ahahahaha nije problem salji xD uradicu cenzuru ako bude trebalo  :D