[FINALNA VERZIJA]SA:MP 0.3b klijent/server

Započeo [LB]Theo, Avgust 11, 2010, 00:31:46 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Haha pogledajte par slikica:
http://i34.tinypic.com/2rdf1uu.png
http://i35.tinypic.com/apa7nq.png

Citat: ExtremePowerJa cu za svoj server iskljuciti RCON jer sam vidio kako otkrivaju RCON-e istina ili ne bolje biti siguran...
O cemu ti pricas EP?

Citat: TheoRCON nije /recon
Mislim da sam to savladao prije par godina :P

SHIT:
Citat: WoetRC1 is blocking the d3d9.dll file, which means Wine will not work.
This decision is not set in stone yet and might change in the final version.

EDIT:
MUHUAHAAHHAHA. Imamo i SetPlayerShopName. Pokrece recimo skriptu iz Ammonationa, pizza cuta negdje drugde.
EDIT2: U jbt di sam ja zivio to je vec od 0.3.
Poslednja Izmena: Avgust 11, 2010, 09:02:31 PRE PODNE od LordShigi

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Hhahahahahahhaaah lude su slike xDD
Kada će izaći prava verzija ?!
Poslednja Izmena: Avgust 11, 2010, 09:52:21 PRE PODNE od |SB| Enrique

Dok zavrse.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Vidio sam vec na jednom forumu,  za sada tu i tamo, nadam se da ce biti jos bolje ;)

Auuu http request auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

To mi nista nista ne znaci kad vec ima plugin za njega. Njega i koristim, ima cak i za coockise.

NAJBOLJI CITATI:
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Correlli

Citat: LordShigi poslato Avgust 11, 2010, 21:33:59 POSLE PODNE
To mi nista nista ne znaci kad vec ima plugin za njega. Njega i koristim, ima cak i za coockise.

Naravno da znači. Nativne funkcije su brže od pluginovih.

Naravno. Ali mi to nije prioritet.

NAJBOLJI CITATI:
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

MmM NICE...Evo nekima se svidja vise SA-MP 0.3b RC1 Tema...pa ako ocete ju koristiti na 0.3a samo installirajte RC1 i kopirajte negdije SA-MP.EXE te poslje vratite 0.3A i kopirajte nazad SA-MP.EXE koj ste prije kopirali na desktop...i radi PREFEKTNO!

(Imate cete 0.3B RC1 Temu a moci cete igrati na 0.3B sa-mp SERVERIMA BEZ IKAKVIH Problema!)

Citat: =ஜ۩۞۩ALIVE۩۞۩ஜ= poslato Avgust 12, 2010, 02:41:06 PRE PODNE
MmM NICE...Evo nekima se svidja vise SA-MP 0.3b RC1 Tema...pa ako ocete ju koristiti na 0.3a samo installirajte RC1 i kopirajte negdije SA-MP.EXE te poslje vratite 0.3A i kopirajte nazad SA-MP.EXE koj ste prije kopirali na desktop...i radi PREFEKTNO!

(Imate cete 0.3B RC1 Temu a moci cete igrati na 0.3B sa-mp SERVERIMA BEZ IKAKVIH Problema!)

Sad to pojasni sta si reko  ???
Mysterious roleplay

Citat: â–º|Slick|Crack|â—,, poslato Avgust 12, 2010, 04:16:29 PRE PODNE
Citat: =ஜ۩۞۩ALIVE۩۞۩ஜ= poslato Avgust 12, 2010, 02:41:06 PRE PODNE

Sad to pojasni sta si reko  ???

A JBT Oni koji imaju WIN - 7 Skuzili su da je doslo do promijene u sucelju (Sad je neka nova Aero Tema)
Evo i slika novog sucelja:

Dok staro nema takvu temu...i kao sta se vidi dodano je link za direct pristup ServerWEBu...(da se nemora rucno upisivati u WebBrowser),malo su ikone promijenjene...nema bas velikih promijena ali ima sitnih...

pa evo da sada odgovorim na tvoje pitanje ja sam napravio TUT kako imati 0.3B sucelje na 0.3A...Jer 0.3A Serveri nerade na 0.3B...A Ovako radi kad se napravi po tut-u gore!

Et ak ima pitanja ili nesto ne-razumijete PITAJTE SLOBODNO!

Kulj. Vise necu tvoje lazi varljive vise necu tvoje usne lazljive.

OT: Ma sve isto samo onaj tekst što dodaješ je kuljjj

Gdje se sada nalazi /save pozicija? U kojem folderu?

EDIT: Sprema se u MyDoc - GTA UserFiles - SAMP - Sve se sprema tamo.. /save F8 i ostalo..
Poslednja Izmena: Avgust 14, 2010, 15:20:56 POSLE PODNE od Vilko | ♦ ♣ ♥ ♠ »

OVO MI SE NAJVISE SVIDJA

- New object limit of 400