[MAP] Biro rada

Započeo Xoomer, Maj 21, 2017, 21:01:03 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Izradio:Luchasse (JA)
Vreme izrade:15 minuta
Opis vase mape (detaljnije): Predstavljam vam biro rada mapu.. :)
Slike/Video: http://imgur.com/a/2SWZL
Kodovi: https://pastebin.com/Z7g8DDsy
Nesto da dodate: Ova mapa je radjena za Balkan Europe no odlucili smo se za bolju,uzivajtee. ;)

Shvatam da si pocetnik, al jel ima igdje biro u nekoj luksuznoj kuci? Previse objekata samo radi biroa, tekst lose postavljen, losa lokacija. 1/10.

bilo je lijepo dok je trajalo.

Bolje necu da komentiram evo ti ocena..2/10

Uopste ne lici na Biro rada.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Vise mi lici na neku privatnu vilu nego biro rada.. Onako.

Citat: Bašovski poslato Maj 21, 2017, 21:35:50 POSLE PODNE
Shvatam da si pocetnik, al jel ima igdje biro u nekoj luksuznoj kuci? Previse objekata samo radi biroa, tekst lose postavljen, losa lokacija. 1/10.
Ma dobro je hajd hvala ti nisam ni biro mjesto vec sam testirao ovaj text pa eto nesto skonto hehe. :D

Citat: Noki poslato Maj 21, 2017, 22:16:11 POSLE PODNE
Bolje necu da komentiram evo ti ocena..2/10
Jbga brte testiro text bar je vise od 1 ocjena ajd hvala . :D

Citat: anDro_ poslato Maj 21, 2017, 22:20:43 POSLE PODNE
Vise mi lici na neku privatnu vilu nego biro rada.. Onako.
A jbga brate testiro text i to je to.. uskoro ce nova i bolja. :D

Pozdrav nije ovo lose, samo si malo omasio temu :D Kao na pismenom iz srpskog hehe. Ovo bolje da si malo dekorisao drvecem okolo i maknes ovo na sredini i da ti bude Bus Stanica do nekle da se za nesto iskoristi, inace za biro ti ne treba ovoliko. I stavljas ovolike zice a pogle kolcni ti text. Omasio si nacisto, biro tutnes negde u neki cosak u ls 2 zida (19377) poredjas malo dodas dekoracije malim zidovima u okviris pa izmedju neki plavi prozorcici neke crne linije nesto tako da ne laga mnogo zbog skoro ne bitne mape, mislim ne bitne u smislu nema potrebe stavljati 100-ak objekata za biro. Da je pd opstina bonica burg nesto tako haj. Inace, teraj dalje malo vise ideja bice top, ako imas neko pitanje salji na fb. (Srecko Jelic / Logo Old Stories) Uzivaj . :) P.S Nemojte lika da bijete negativnim komentarima, toliko :D
~ Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao ~

Citat: Srecko Jelic poslato Maj 22, 2017, 06:38:34 PRE PODNE
Pozdrav nije ovo lose, samo si malo omasio temu :D Kao na pismenom iz srpskog hehe. Ovo bolje da si malo dekorisao drvecem okolo i maknes ovo na sredini i da ti bude Bus Stanica do nekle da se za nesto iskoristi, inace za biro ti ne treba ovoliko. I stavljas ovolike zice a pogle kolcni ti text. Omasio si nacisto, biro tutnes negde u neki cosak u ls 2 zida (19377) poredjas malo dodas dekoracije malim zidovima u okviris pa izmedju neki plavi prozorcici neke crne linije nesto tako da ne laga mnogo zbog skoro ne bitne mape, mislim ne bitne u smislu nema potrebe stavljati 100-ak objekata za biro. Da je pd opstina bonica burg nesto tako haj. Inace, teraj dalje malo vise ideja bice top, ako imas neko pitanje salji na fb. (Srecko Jelic / Logo Old Stories) Uzivaj . :) P.S Nemojte lika da bijete negativnim komentarima, toliko :D
Hvala brate procitao sam sve do kraja dodat cu te ja sam na fb Dario Ambrinac,nego ovo je bilo cisto samo da pogledam kako text postavit i to biti ce nesto unikatnije i bolje imam ideja drame pa ono uradit ce se nesto,hvala tii legendo. zivio ;)

Ako si pocetnik 9/10 Extra je za pocetak , ako si iskusan onda 4/10 ..