Cold Life RolePlay v1.2.1

Započeo Slade, Maj 20, 2017, 23:21:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ime GameModa: Cold Life

Vrsta GameModa: Role Play

Jedinstvenost GameModa: Teritorij sistem, war sistem, ma ima bruku dobrih sistema.

Jezik GameModa: Bosanski/Hrvatski

Sistemi GameModa: Svi ownershipi, teritorije, war, vip, event sistem i tako.

Izvorni GameMod: NL-RP, meÄ'utim na modu se radilo oko godinu dana tako da ne liči na izvorni.

Da bi GameMod radio, potrebi su slijedeći Pluginsi: Sve u folderu ima.

Da bi GameMod radio, potrebi su slijedeći Includsi: Sve u folderu ima.

Druge stvari: /

Server na kojem je GameMode bio korišten: Cold Life

Slike: Link stranice - Imate dosta slika tu + http://imgur.com/a/oSfew

Video: Himna, takodjer dosta YTera manjih je snimalo.

Napravio Gamemode:: Danis, Rase

Editovao Gamemode: /

Credits: Đenaro (Atem), Elmir Delić, Dictator, Edin Suljic, Kenan Rovcanin (2 Mape)

Download Link: KLIK

Dobio sam dosta ponuda za prodaju moda, meÄ'utim haman da je mod već prodan ili neÅ¡to tako, nisam tu bio ni pitan ni niÅ¡ta, a ja sam ga napravio, tako da ne želim ga nikom sad prodavati, već ga dajem svima. Mod ima bug na ownershipu (privatna vozila), mjeÅ¡aju se i slično, nije mi se dalo radit novi, ako hoćete koristit mod, uradite ga, ime Cold Life je Amirovo, tako da ga niko ne smije koristiti.
Poslednja Izmena: Jun 21, 2017, 23:15:13 POSLE PODNE od Amain

Evo vam link imate tu nekoliko slika povrsnih skinite mod i testajte ;)
http://migejecar.imgur.com/all/

Može moderator dodati i ovo u slike: http://imgur.com/a/oSfew
Pronašao sam neke na stranici pa eto pogledajte, ako vas više zanima skinite mod i tjt

To je to, znaci ljudi dadnu 50 km za mod kupe od tkz Tywina tj. Denina i kao treba im da nesto plate izadjem u susret mislio sam da ce podjelit on i danis. Medjutim ostavio za sebe pare. I sad Danis objavi svima mod a ja popusim kurac. Bravo Denine toliko o tvom postovanju. Ti si i zajebo ovu zajednicu niko drugi.

Iako radimo novi mod, niste trebali objaviti ovaj mod. Prvo mislim da niste ispali fer prema onima kojima ste prodali ovaj mod a drugo mislim da ste i previse vremena i truda ulozili u ovo da bi sad neki retard skinuo ovaj mod i otvorio svoj server. Moje misljenje je da je SAMP i propao zbog ovih SAMP foruma gdje se mogu naci skripte za igranje jer svaka botina moze skinuti GM i otvoriti svoj server. U svakom slucaju hvala za Credits, nastavljamo dalje sa Disaronnom

Likovi plate mod i debili isti objave pa nije fer to ? Em ste ulozili zivaca truda koliko ste radili preko 5 mjeseci i ono objavite aj sad skino mod i kad nekom srw uspije sa tim modom zalit će te :D  :'(
BERBEROVIC SAMI

Problem je bio sto je danis skoro gotov sam uradio ovaj mod trudio je se jako i hajde. Ja sam uzeo od tywina tj. denin mislio sam da ce podjelit pare iako mi je rekao da treba isplatit nesto mislio sam da je to za novi projekat. Kupio sam forum, ts, server, mod i sve me izaslo skoro oko 100km. I tih 100km sam bacio u vodu. Da bih sad neki klinac uzeo i otvorio server? Zasto ? Ovo je jedini mod koji je s BC skriptom sve odradio na unikatno, takodje i pohvale Almiru za new game. I dzaba sve, nema vise od sampa nista. Zao mi je samo Danisa citav trud u ovaj mod je dao i sad je ga morao objavit jer je se mod prodavao kao lud. A njega nije bilo nigdje. Zelim mu sav uspjeh. I uskoro se vidimo na Disaronno. Lijep pozdrav.

Steta objavljen 10/10

-Delic Enadin
-15
-11/7

- HTML
- PAWNO Scripring
- JAVA SCRIPT

Citat: bombaca poslato Maj 21, 2017, 00:37:48 PRE PODNE
Problem je bio sto je danis skoro gotov sam uradio ovaj mod trudio je se jako i hajde. Ja sam uzeo od tywina tj. denin mislio sam da ce podjelit pare iako mi je rekao da treba isplatit nesto mislio sam da je to za novi projekat. Kupio sam forum, ts, server, mod i sve me izaslo skoro oko 100km. I tih 100km sam bacio u vodu. Da bih sad neki klinac uzeo i otvorio server? Zasto ? Ovo je jedini mod koji je s BC skriptom sve odradio na unikatno, takodje i pohvale Almiru za new game. I dzaba sve, nema vise od sampa nista. Zao mi je samo Danisa citav trud u ovaj mod je dao i sad je ga morao objavit jer je se mod prodavao kao lud. A njega nije bilo nigdje. Zelim mu sav uspjeh. I uskoro se vidimo na Disaronno. Lijep pozdrav.
Citat: bombaca poslato Maj 21, 2017, 00:37:48 PRE PODNE

Nemoj da pričaš što ne znaš. mod ti je prodan i pare sam podijelio sa Danisom. A Danis ima svojih razloga što je objavio mod, ja ti tu nisam ništa kriv.

Lepo
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----