[WIP] Disaronno RolePlay (Projekat od 0)

Započeo Slade, Maj 11, 2017, 22:31:43 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Klopa poslato Jun 02, 2017, 18:21:16 POSLE PODNE
Kopija sa LIa :P

Kao Å¡to je tvoj Å¡ef rekao, riječ unikatno je danas izlizano, neki to koriste za neÅ¡to Å¡to je viÄ'eno milion puta, a takoÄ'er sa druge strane postoji vrlo mali broj stvari koji nije viÄ'en na sampu, većinom nebitnih, tako da se rjetko Å¡ta može danas uraditi da ne postoji slično ili isto, a sistem je možda 40-50% sličan, svakako se Corelli ne može tek tako iskopirat da se razumijemo ;)

Mog'o si vala bar TDove promjeniti, ne mozes meni pričati bolan Danise, cuj moj šef ccc.. Samo pokušavaš isprovocirati, a sistem tuniranja vozila pa cak i taj sve isto kao kod nas..

Citat: Klopa poslato Jun 02, 2017, 19:24:58 POSLE PODNE
Mog'o si vala bar TDove promjeniti, ne mozes meni pričati bolan Danise, cuj moj šef ccc.. Samo pokušavaš isprovocirati, a sistem tuniranja vozila pa cak i taj sve isto kao kod nas..

Ti reče da si poslije Corellija glavni, ja šta ti je onda nego šef, pogledaj snimak za tuning, više puta, pokušaj pročitat ono šta piše, ako znaš čitat, i mani se teme koja te se ne tiče ;)
Poslednja Izmena: Jun 02, 2017, 22:30:12 POSLE PODNE od Slade

Nemas ti pojma o zivotu drug moj, cuj šef, pa ne radim kod njega, nit primam platu, nit sam duzan, jednostavno vodimo ja i on zajedno server, kolege, ne znam o cemu pricas.. Čak si i text labele prekopirao, brze tipke, pa de nešto svoje izmisli, bar nekad...

Citat: Klopa poslato Jun 02, 2017, 22:37:35 POSLE PODNE
Nemas ti pojma o zivotu drug moj, cuj šef, pa ne radim kod njega, nit primam platu, nit sam duzan, jednostavno vodimo ja i on zajedno server, kolege, ne znam o cemu pricas.. Čak si i text labele prekopirao, brze tipke, pa de nešto svoje izmisli, bar nekad...

Rekoh mani teme koja te se ne tiče, da te ne prijavljujem bezveze, sam si odabrao kojem forumu pripadaš, ne znam ko te poslao ovdje, šef tvoj?

Jeb'o te moj šef u šupak he he ;) Znam da si ljubomoran na mog šefa i ne moraš sve od njega kopirati,

Meni bi bilo ofirno ovo objavljvati..
Poslednja Izmena: Jun 02, 2017, 23:54:40 POSLE PODNE od Klopa

Takodjer mi rece da pogledam i tuning system, evo ga

tvoj:

i nas

Uradi nešto svoje ?

Citat: Klopa poslato Jun 03, 2017, 00:28:53 PRE PODNE
Takodjer mi rece da pogledam i tuning system, evo ga

tvoj:

i nas

Uradi nešto svoje ?

Zato sam te pitao znaš li čitati:

Što se tiče tuninga, čekiraj Dimijev sistem, i on je kopiro Korelija iako je njegov sistem izašo prije Corellijevog ;)

*btw nisam nalozen, postigo sam svoje ciljeve u sampu, koje ti nisi, uvlacio si se Klibi na YUBu, sad se uvlacis Corelliju, ja te u ovoj temi izdizem samo da ti pokazem koliko si zavisan o sampu, meni je samp sporedna stvar, izadji malo napolje progledaj, vidim da si po samp forumima 24 sata, i kad smo kod skriptanja, davno si meni reko da ću ja vidjet projekat koji si ti radio, ovaj je radio Corelli, jos uvjek me zanima sta ces ti to odradit, kad odradis javi da testiramo, od Cold Lifea koji je oborio igrače YUBa koji je radio 5 godina, ti si posto ljubomoran jer nisi ni GXa mogo dobit na mom serveru, pa si počeo sa prozivanjem, meÄ'utim kad sam te spustio viÅ¡e puta počeo si prljavo igrati i tako zavrÅ¡io na block listi na fb, Å¡teta Å¡to ovdje nema BL, al nema veze, u budućnosti te planiram skroz kulirati, nisi dostojan pažnje

Citat: Slade poslato Jun 03, 2017, 11:20:57 PRE PODNE
*btw nisam nalozen, postigo sam svoje ciljeve u sampu, koje ti nisi, uvlacio si se Klibi na YUBu, sad se uvlacis Corelliju, ja te u ovoj temi izdizem samo da ti pokazem koliko si zavisan o sampu, meni je samp sporedna stvar, izadji malo napolje progledaj, vidim da si po samp forumima 24 sata, i kad smo kod skriptanja, davno si meni reko da ću ja vidjet projekat koji si ti radio, ovaj je radio Corelli, jos uvjek me zanima sta ces ti to odradit, kad odradis javi da testiramo, od Cold Lifea koji je oborio igrače YUBa koji je radio 5 godina, ti si posto ljubomoran jer nisi ni GXa mogo dobit na mom serveru, pa si počeo sa prozivanjem, meÄ'utim kad sam te spustio viÅ¡e puta počeo si prljavo igrati i tako zavrÅ¡io na block listi na fb, Å¡teta Å¡to ovdje nema BL, al nema veze, u budućnosti te planiram skroz kulirati, nisi dostojan pažnje

Meni kazes dijete da izadjem napolje, a ja radim da bi sebe odhranio, otac mi je u bolnici a majke nemam kao sto znas, pokusvas isprovocirati a da mi je tebe viditi u Rl, kao i sto cu viditi, ubrzo, no sikiriki, a pricas gluposti, molio si me da ti bugove rijesim na tovm serveru, steta sto mi je izbrisan stari samp profil, a boli me briga za tebe, ali ubrzo cu te viditi u RL, da vidim jesil mangup kao i na sampu, visis tu 24 h i meni vices nesto, a ja evo sad dosao sa posla, pa odoh za pola sata opet na drugi, jebiga brale, nije svako tatin sin, imam 300 projekata nedovrsenih, roleplay, stunt, dm, i slicno, srecom samo ih ja i imam, ne planiram objavljivati kao cold life, rekao sam ti dzabao tvras projekte, a uvlacio se klibi, e moj sine, pa ne znam ja ko je pisao klibi da dovede sve igrace sa CLa na YUB da bi dobio nešto, GameXperta makar, to mi je licno kliba reko, hahaha.. I govoris mi neke price, ulizujem se nekom, kakve svrhe imam od ulizivanja, nikad nikom, opusteno i svoju pricu furam, dok ti drkas kurac na sampu i ulizujes se po forumima, prvo si se ulizivao na onom, pa onda i na ovom ovdje poceo, jer si vidio da ima "vise clanova", vise neiskusnih skriptera koji nece prepoznati kopirante, a na onom tamo nece niko ni da ti komentarise temu, jer si kopirant, prvo si kopiro yub, pa sad correlija kopiras, nikad nisi imao mozga za smislit nesto svoje, bio si mi drag, al kad vidis koliko si ti balavo govno, onda ti se zgadi proslost, u buducnosti te zelim samo viditi u RL, da vidim jesil ti taj mangup klosar kako vec koji stalno bude napolju, haha. Svakako na ljeto planiram u zdice, kod mojih jarana koji su isli samnom u skolu u sarajevu a iz zdica su..

A brale, nikad te bez razloga nisam prozivao, jer nisi dostojan prozivanja bez razloga, uvijek si nesto kopirao, a evo sad kad pogledam ovaj tvoj objavljeni mod, dobro si ukrao sve sa ostalih skripti sa balkana i nadodao itd, a inace znam da ti mirso vise posla uradi nego sto ti, jer nemas znanja, a i nemas znanja u mysqlu tako da dzaba ces kopirati kad sigurno nece raditi bolje nego kod nas, druze.. hahaha..
Poslednja Izmena: Jun 03, 2017, 13:32:58 POSLE PODNE od Klopa

Ljudi, čemu ovakva rasprava, otišli ste predaleko... ovo je samo igrica :)

Treba ovu temu lockat, raspravljajte se negdje drugdje :)

bilo je lijepo dok je trajalo.