Banka!!

Započeo MaTTaTa, Avgust 09, 2010, 00:27:58 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Imam problem napravio sam Vise banki da ima po gradu svakom ali ne kuzim zasto svaki puta kada udes uvijek su na istom mjestu sve ???? a kada izades budes tamo gdje si uso nekuzim u cemu je problem ??

pa zato jer banku cini jedan interier, a ti si napravio da se u taj isti interijer moze ulaziti sa vise mjesta....ne kontam u cemu je prob :)

da ok to nije problem ali je problem u tome sto me stvori u nekom gradu gdje nema uopce bane niti ikake veze ??'

Citat: rakun1993 poslato Avgust 09, 2010, 00:34:12 PRE PODNE

da ok to nije problem ali je problem u tome sto me stvori u nekom gradu gdje nema uopce bane niti ikake veze ??'

Ma ne..sigurno ti se krivo ucita-sacekaj nekoliko sec...mora se stvorit u banci..ili si fulao ID INTa ili nezz u cemu je problem..-.-

Ma nezz dete mi neki ID dobroga ser a da nije CH da vidim kod njih nesta OVAJ MI JE REKO DA JE TO TAKO SAVGDJe ali nevjerujem ....

ok naso sam vam ewo vam sliak pa vidite gdje se nalazim a uso u LS banku gdje bude na svakom ser ?? Pogledajte dole u kutu kartu malu ??? i vidite gdje me stvori a izade normalo van gdje sam uso??

http://img638.imageshack.us/img638/2017/samp002b.png

ne kontam sta ti sad trebas ??

Pogledaj link sto sam stavio i sliku i pogledaj onu mali kartu dole u kutu i vidices gdje se stvori kada pisem enter :D

Stvori te u intu od banke...Tebe muci karta?? to je zato sto je taj int id 0 zato ti se vidi gdje se nalazis...To ti netreba smetati to je normalno za taj Interior...;)
Mysterious roleplay