[Pomoc] Prikaz zvuka na stranici

Započeo ᴘᴇᴋɪ, Maj 02, 2017, 19:38:14 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Nisam lepo objasnio naslov kako sta ide, ali evo ovako znaci stavio sam kada neko udje na moju stranicu da mu krene muzika eh sad ima problem na levoj strani u uglu dole mi se pokaze ovo: http://prntscr.com/f3bbhl a ja bih da sklonim da nema toga

Width=0 height=0 ako ne, 1 najlakse
Graphic & Web Designer

Citat: Ognjenᵈᵉˢᶤᵍᶰ poslato Maj 02, 2017, 20:09:41 POSLE PODNE
Ne moze tako!
Moras napraviti css skriptu to ces napraviti ovako
tvoj kod izgleda mozda ovako
<audio controls autoplay="autoplay"><source src="TVOJ LINK FAJLA ILI STREAMA KOJI CE SVIRATI" type="audio/mp3">Your browser does not support the audio element.</audio>
E sad odes u css editovanje sajta i napravis ovo

sakrij
{
visibility:hidden;
}

Kad si to dodao u css sajta onda ides na svoj html kod playera i dodas na pocetku <sakrij> i na kraju </sakrij> pa bi trebalo izgledati ovako
<sakrij><audio controls autoplay="autoplay"><source src="TVOJ LINK FAJLA ILI STREAMA KOJI CE SVIRATI" type="audio/mp3">Your browser does not support the audio element.</audio></sakrij>
Poslednja Izmena: Maj 02, 2017, 21:13:29 POSLE PODNE od Arkoo

Evo ti ovaj Link
Tu samo stavis pesmu sa yta, i imas da postavis da bude invinsible, onda dobijes kod, i kod ubacis u body. Meni je to uspelo.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Arkoo poslato Maj 02, 2017, 21:11:41 POSLE PODNE
Citat: Ognjenᵈᵉˢᶤᵍᶰ poslato Maj 02, 2017, 20:09:41 POSLE PODNE
Ne moze tako!
Moras napraviti css skriptu to ces napraviti ovako
tvoj kod izgleda mozda ovako
<audio controls autoplay="autoplay"><source src="TVOJ LINK FAJLA ILI STREAMA KOJI CE SVIRATI" type="audio/mp3">Your browser does not support the audio element.</audio>
E sad odes u css editovanje sajta i napravis ovo

sakrij
{
visibility:hidden;
}

Kad si to dodao u css sajta onda ides na svoj html kod playera i dodas na pocetku <sakrij> i na kraju </sakrij> pa bi trebalo izgledati ovako
<sakrij><audio controls autoplay="autoplay"><source src="TVOJ LINK FAJLA ILI STREAMA KOJI CE SVIRATI" type="audio/mp3">Your browser does not support the audio element.</audio></sakrij>
Klasu radi a ne <kod> :)