Razmišljam da napustim Samp Scenu :(

Započeo Napaceni BoÅ¡njo, April 20, 2017, 20:05:43 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: Nervozni ãƒ,, poslato April 20, 2017, 20:43:35 POSLE PODNE
Jesam jedini koji ovdje nije radi sampa xd? Samo sam tu radii dizajnera itd itd
Isti slucaj, samo sto sam se ja prije bavio sampom i to dugo i ozbiljno.. sad samo pomognem nekome i tkt :D

@Nervozni ãƒ,,

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: Fixxâ,,¢ poslato April 21, 2017, 15:44:47 POSLE PODNE
Isti slucaj, samo sto sam se ja prije bavio sampom i to dugo i ozbiljno.. sad samo pomognem nekome i tkt :D

@Nervozni ãƒ,,
Ma i ja beze ako nesto znam pomognem oko samp,  al najvise dizajn :D
Marketing Associate[/url]
Graphic Designer
UI/UX Designer
Instagram

Gle.. vecina ovih da ih nazovem "popularnih" sampera ni ne igra samp, vec eto il otvara svoju zajednicu, il ceka da se neka otvori i zatvori za 2 dana.. Ovo sto je ostalo da IGRA samp to su ti sve momci koji zele zabavu il klinci koji ne znaju ni oni sta hoce, takvi smo i mi bili kad smo pocinjali, odma smo hteli da imamo sve i to je nesto sto ne moze niko da kaze da nije bilo.. Tako da ako ovo radis iz ciste zabave nekih 1-2h dnevno, ne moze niko da ti smeta, a opet ako "nolajfas" ispred kompa 24/7 i po ceo dan igras sampa il ne znam ni ja sta radis onda jbg, nema ti pomoci :) Ja primer nisam igrao sam 6 meseci i kad opet pokrenes samp, okupis ekipicu na ts i sve to, osecaj je odlican i prosto se ne moze opisati.. Tako da na tebi je sta ces uraditi, ako ostanes znas sta te ocekuje, ako odes ostavljas svu ekipu i sve! Sta god da odlucis gledaj to bude konacno, jer nemoj na svakih 3 dana napustati samp i vracati se, mnogi ljudi te tad zamrze zbog toga, a i realno dosadis ljudima kad svaki 3 dan stavljas "Game over' na profilnu

Ja ga ne igram ali otvaram :D
samo rejv i debele zene