[POMOC] Mikrofon

Započeo d3dic, April 16, 2017, 09:13:09 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Interesuje me da li neko od vas zna kako bih mogao koristit telefon kao mikrofon na kompu, samo privremeno dok mi ne dode novi?

Ako imate nacin hitno je pa javite
Marketing Associate[/url]
Graphic Designer
UI/UX Designer
Instagram

Upalis recordingzavrsis na komp snimanje,ugasis na tel snimanje povezes na komp tel ptebacis to sto si snimo i ubacis u program za editovanje i uskladis,mozes koristiti audacity da popravis zvuk ako oces
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato April 16, 2017, 10:10:25 PRE PODNE
Upalis recordingzavrsis na komp snimanje,ugasis na tel snimanje povezes na komp tel ptebacis to sto si snimo i ubacis u program za editovanje i uskladis,mozes koristiti audacity da popravis zvuk ako oces
Lol previse komplikovano sta ako oce da bude na tsu da prica sa ortacima, lepo postoji program a ne da komplikuje..

Citat: Frenk. poslato April 16, 2017, 10:11:45 PRE PODNE
Citat: LoOdaK poslato April 16, 2017, 10:10:25 PRE PODNE
Lol previse komplikovano sta ako oce da bude na tsu da prica sa ortacima, lepo postoji program a ne da komplikuje..
drugo je ts,ja sam govorio za snimanje prvenstveno,a moze i program,lakse je,al moze i ovako (ja sam komplikovan covjek jbg)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Nema veze, rijesio sam problem, kupio novu audi kartu i mikrofon vise ne krci sve normala. LOCK
Marketing Associate[/url]
Graphic Designer
UI/UX Designer
Instagram