â—„ Glavni razgovor #29 â–º

Započeo SteXi.ılllı., April 15, 2017, 23:32:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

ljudovi kao sto vidite u mom potpisu da mi je srw zakljucan,ja sam ga zakljuco razlog je Time Fix,masina se nalazi u njemackoj ali vrijeme je na srw bukvalno drugacije kod nas 10 a na srw 4 sata ujutro,da li zna netko kako da to promjenim i da li se to ako postoji mogucnost da se to promjeni u skripti...
Poslednja Izmena: April 18, 2017, 10:37:48 PRE PODNE od King2
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: Bašovski poslato April 18, 2017, 17:58:01 POSLE PODNE
https://youtu.be/hedzeQam15k
Ti mala da sutis
Hahahhaha, dobri stari stari film 'Sivi kamion crvene' boje :D

Inace gdje nam je Rudimental, svaki dan je online a ne pie nam nista

Vredi li krenuti sa ytom? Planiram kad stigne novi lap top ( ako stigne  :-X )

Imam u glavi script/map tutorijale, reakcije ( dosta yt-era se sa ovim probilo ) i klipovima kao sto pravi kanal 'Nahrani mozak' sta vi mislite?  :D

Edit: naravno i gameplay-eve bi snimao :D
samo rejv i debele zene

Citat: _aNdRiJeViC_ poslato April 18, 2017, 18:45:13 POSLE PODNE
Vredi li krenuti sa ytom? Planiram kad stigne novi lap top ( ako stigne  :-X )

Imam u glavi script/map tutorijale, reakcije ( dosta yt-era se sa ovim probilo ) i klipovima kao sto pravi kanal 'Nahrani mozak' sta vi mislite?  :D

Edit: naravno i gameplay-eve bi snimao :D
Vredi ako hoces da se trudis oko edita oko klipa oko tema :D
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

Poz svima
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

ZZ
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Citat: ănD®o^ poslato April 18, 2017, 19:21:11 POSLE PODNE
Citat: LoOdaK poslato April 18, 2017, 19:19:36 POSLE PODNE
Poz svima
Updajte https://plug.dj/balkan-samp-zajebancija/ :D @LoOdaK @_aNdRiJeViC_ @Amain @Muma i logicno ostali ko moze da udje
nema od toga go kur** moram uciti,imam 50 stranica uraditi i nauciti za 1 noc,nema me nidje,nikakav sam
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Ako neko ima vremena ili nema nek udje ako nemate samo odlozite to sto radite i udjite https://plug.dj/balkan-samp-zajebancija