â—„ Glavni razgovor #29 â–º

Započeo SteXi.ılllı., April 15, 2017, 23:32:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Listen this
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Sta se radi
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

Al' mi ide ovaj Cyllox na k. kaze ide u srednju ponasa se kao da nema ni 10 godina jbt..

Citat: anDro_ poslato Maj 05, 2017, 14:25:57 POSLE PODNEJa zaobidjem one sto mi idu na k. malo se zivciram al smirim se ko ih je*e.. Idu mi i dvojica sa ovog foruma..
Jedan od ovih je bio taj Cyllox pa nek se uvrijedi boli me djon..

Citat: anDro_ poslato Maj 08, 2017, 20:02:13 POSLE PODNE
Al' mi ide ovaj Cyllox na k. kaze ide u srednju ponasa se kao da nema ni 10 godina jbt..

Citat: anDro_ poslato Maj 05, 2017, 14:25:57 POSLE PODNEJa zaobidjem one sto mi idu na k. malo se zivciram al smirim se ko ih je*e.. Idu mi i dvojica sa ovog foruma..
Jedan od ovih je bio taj Cyllox pa nek se uvrijedi boli me djon..
Kud ces dalje kad svaku rijec pise velikim pocetnim

bilo je lijepo dok je trajalo.

i oni sto stalno pisu zuriosm jebo te zuriosm i sve ja postujem mudju i caleta al de malo pretjeraste sa tim zuriosm ja imam lika u razredu dobije neku extra ocjenu on se dernja zuriosm msm jeblo vas zuriosm....
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: King2 poslato Maj 08, 2017, 22:11:35 POSLE PODNE
i oni sto stalno pisu zuriosm jebo te zuriosm i sve ja postujem mudju i caleta al de malo pretjeraste sa tim zuriosm ja imam lika u razredu dobije neku extra ocjenu on se dernja zuriosm msm jeblo vas zuriosm....
Men taj fol nije furka,msm ono... oni to govore,ali kad sam vidio tog lika sto govori to zuriosm,onda sam pao sa stolice..

CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Maj 08, 2017, 23:45:37 POSLE PODNE
Citat: King2 poslato Maj 08, 2017, 22:11:35 POSLE PODNE
Men taj fol nije furka,msm ono... oni to govore,ali kad sam vidio tog lika sto govori to zuriosm,onda sam pao sa stolice..

ma nemam problem da kaze jednom il dvaput neg sta god nesta kaze tom liku samo zuriosm pa de i ti i zuriosm jesul ti rekli kad si izlazio iz mame da si zurio,msm pretjerivanje...
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Da da,zna da nervira
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!