Snuckls | mesto za laku lovu

Započeo m1lfman, April 10, 2017, 21:53:51 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima!

Posto vidim da su aktivne teme za zaradu preko neta evo i ja cu nesto podeliti.
Radi se o sajtu gde pogledate 5 klipova i na kraju toga birate kombinaciju brojeva od 5 brojeva( od 0-9 brojevi).
Imate mogucnost da sastavite 5 tiketa/kombinacija, prvih 5-6 tiketa ste obavezni da pogledate po 5 klipova a za ostale samo 2 klipa.

Kako se registrovati?

Kada udjete na sajt dobicete ovako (samo bez ovih mojih pokaznih linija xD)

Da bi krenuli sa registracijom unesite vas email u polje gde se to trazi (oznacio sam sa brojem 1) i kliknite na Request an invite (i to je to sto se tice registracije). Nakon toga bicete prebaceni na neku stranu ali se vratite na ovu pocetnu i kliknite na Login with Facebook i unesite podatke od vaseg FB naloga.

Ukoliko vam ne bude htelo da udje onda koristite moj referal link https://www.snuckls.com/Invite/memberRef/58e4e808e1f94
Jer i meni nije htelo da udje dok nisam koristio referal link..

Potvrde o isplatama?

Posto sam skoro usao u ovo i nisam nesto mnogo pogadjao brojeve isplatio sam svega 0.03$ a minimum je 0.02$. Koristi se PayPal za isplatu i veoma u brzi sto se isplate tice.. Naravno ima isplata na netu gledao sam isplacuju sve redovno. Znaci uz malo srece eto lakog novca. :D

Cim je Megatron postavio nije fake :D bas cu probat, al ne vjerujem da cu imat nesto srece.

Sta ce mi ovo kad nemam PayPal  ::)
samo rejv i debele zene

Citat: anDroâ,,¢ poslato April 10, 2017, 22:04:34 POSLE PODNE
Cim je Megatron postavio nije fake :D bas cu probat, al ne vjerujem da cu imat nesto srece.
@anDroâ,,¢
ahahahahaha samo provereno radim  :D
Nisam napomenuo da uvek mozes nesto zaraditi a caka je u tome da uvek postavis prvi ili poslednji broj da bude u svakoj kombinaciji drugi to jest da se ne ponavlja. I tako ces uvek na izvlacenju ima sansu da pogodis jedan broj a ostalo je sreca  :D

Citat: ANDRIJEVIC poslato April 10, 2017, 22:14:10 POSLE PODNE
@ANDRIJEVIC
Napravi, besplatno je xD

Citat: ANDRIJEVIC poslato April 10, 2017, 22:14:10 POSLE PODNE
Nije uopste tesko napravit a mozes dodat i svoju bankovnu karticu ako si punoljetan.

Inace hvala Megatrone na prijedlogu :D

El se more koristit paypal ak se ne doda kartica

2 godine me deli do 18 :D
samo rejv i debele zene

Citat: Harexe Svabo poslato April 10, 2017, 22:21:54 POSLE PODNE
El se more koristit paypal ak se ne doda kartica
Ja napravio bez kartice al vjerovatno i mozes bez kartice imat para na paypalu i koristit ga.

@Bašovski
Mogu naravno ali negde ce biti trazeno da ti nalog bude 100% verifikovan to jest i kartica ubacena. Ali to je retkost.

Ja sam glup ko rastov panj de objasni kako ovo funkcionise
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Hvala ti na odgovoru, usput ako je neko zainteresovan za 2 steam accounta, javite se pm :D

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: LoOdaK poslato April 10, 2017, 22:26:12 POSLE PODNE
Ja sam glup ko rastov panj de objasni kako ovo funkcionise
@LoOdaK
Vidi 'vako, kada se registrujes i ulogujes ides na opciju Get a ticket i odgledas 5 klipova nakon toga dobices stranicu gde ces uneti 5 brojeva od 0-9. I to je jedna od deset kombinacija za izvlacenje. I tako za ostale tikete odgledas 5 klipova sve do 6 tiketa sve posle toga treba da odgledas samo 2 klipa i to je to.