Kako zaraditi mjesečno 150-250$ (PayPal / PayZA )

Započeo Vcaro, April 08, 2017, 21:11:22 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Lijep pozdrav svim forumašima,evo otvaram novu temu pošto ona juče je bila sklepana i nesložena,te opet ću vam objasnit.

Svi zelimo zaraditi online novac lako,pa tako i ja.. Otkrio sam jedan siguran sajt koji isplacuje 150-200$ za 25-30 dana.
Jedino što trebate raditi je kliktati na reklame,te kada sakupite 7000$ zatražite isplatu,te sačekate 10-15 dana i dobijete je.

LINK : Klik ovde

Sada ću vam objasniti kako se registrovati na sajt (na portugalskom je):

•Kada udjete na stranicu registrovati je se jednostavno unesete vaš email te ispod unesete šifru (senha) te ponovite šifru (repita a senha) ..
•Unesite u meni ime i prezime,te vaš email račun na koji će leći isplata.
To bi trebalo izgledati ovako:

Dalje kliknite na noticias u gornjem desnom uglu,te će vam izaći lista reklama. 10 reklama mozete klinuti svakih 6 sati,znači na dan mozete maximalno 4 put,po jednoj reklami zaradite 7.00$ (virtuelnih) posle će se ta zarada povećati do 10.00$ (po reklami)
Kada kliknete noticias kliknete na prvu reklamu,sacekate tri sekunde i pritisnete 'CONFIRMAR' te unesite ispod tačan rezultat i tako počinjete zaraÄ'ivati!

UKOLIKO IMA NEÅ TO JASNO SLOBODNO SE JAVITE U PM!
Poslednja Izmena: April 08, 2017, 21:13:59 POSLE PODNE od Rovčanin
Mapper since 2k13.

jel se more ovo prebacit na paypal il nešto xd
-propo-

Naravno da može,pa piše ti,kad sakupiš 7000$ tražiš isplatu i oni šalju :)
Mapper since 2k13.

Koristim ovo pa et pripremio sam paypal, sad samo da skupim do 7k$ pa bas da vidim radil ovo.

pa Ä'e su te reklame mrtve ja ćoram pa ne vidim
-propo-

Kada se obrise istorija pregledanja resetuje se i lova na 0$...

Megraton,ne kontam šta hoćeš reći..
Mapper since 2k13.

nebih da gledam da li to uopste funkcionise al et,jedina stranica za zaradu preko neta kojoj ja vjerujem i 1000% je provjerena je FXLider,samo kompanija kojoj je stalo da vi zaradite ce vas nazvati na vas mobitel a ostalo je nista,i naravno ako ima GeoTrust certifikat :)
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Probajte,ja sam se uvjerio da likovi dizu novac,a nemate Å¡ta izgubit :)
Mapper since 2k13.

@Rovčanin
Obrisi istoriju pregledanja sa browsera i razumeces me..

@King2
FXLider je za ulaganje na berzi i logicno da im je stalo da zaradimo kada imaju procenat...

Aj neko nek mi objasni kako dobit preko FXLidera, i morel se tu Å¡ta izgubit, da ti picija kurjaci dodu na vrata il Å¡ta
-propo-

ja sam donedavno radio na tome, imam nekih 3k $ skupljenih već.. mislm da dokazi što su drugi postavljali nisu pravi, mislim da nekome isplate, nekom ne isplate. Ugl. ne vjerujem jer nisam vidio nijedan pravi dokaz da je 110% provjereno.

Evo video. Sad da li je ovo nesto fake ili nije neam pojma.

Ljudi,ko ne riskira taj ne profitira,probamo,vidimo i eto :)
Mapper since 2k13.