[Prodajem] Old Extreme Roleplay mod

Započeo Tosic ツ, April 02, 2017, 12:13:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: Xomer poslato April 03, 2017, 00:15:02 PRE PODNE
Ma od mene imaš podršku druže :)
Samo nastavi tako :D !
Ponekad na fb baci  neku fotku poÅ¡to ću da te pratim :)
Mod mi je mnogo zanimljiv i nisam ga dugo video mislim evo skoro pa će godinu dana kako je Balkan Extreme ja mislim ugašen skroz
Za ovaj stari BExtreme znam mod kao malu macu , ali ovaj nov nikako lepo da upamtim pa ću te malo pratiti ono kad izbaciš neku fotku na fb da se prisetim hah :D
Sretan rad na modu i na prodaji!
Laku noć :D
Hvala brate. Bice slika 😊

Zainteresiran sam ali nudim 78-88â,¬ (Mozda 135 s obzirom kako je skripta pisana). I ako pristanes jos cu razmisliti o kupnjil! Vidi se da je potrebno dosta rada i pomalo zastarjelo.

Poslednja Izmena: April 03, 2017, 11:02:23 PRE PODNE od Bolex_
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Citat: Bolex_ poslato April 03, 2017, 10:56:38 PRE PODNE
Zainteresiran sam ali nudim 78-88â,¬ (Mozda 135 s obzirom kako je skripta pisana). I ako pristanes jos cu razmisliti o kupnjil! Vidi se da je potrebno dosta rada i pomalo zastarjelo.

Javi se na fb Tosic Script..

Citat: Tuvia Bielski poslato April 03, 2017, 11:31:51 PRE PODNE
Citat: ANDRIJEVICãƒ,, poslato April 02, 2017, 19:51:58 POSLE PODNE
A sto ne otvorite?
Zato što je neko na svoju ruku odustao od rada, bez razgovora, bez ičega, samo otišao i napustio tim.. U prevodu, ljudi ko vas jebe, hvala vam što ste mi pomogli da razvijem mod, vaše znanje poznavajući Extreme sam dobro iskoristio da bih sebi napunio džep..

E pa hvala ti ToÅ¡iću na tome, zaista.. DoÄ'i izjebi nas joÅ¡ koji put, pomoći ćemo ti u tome.. :) Sreća bar sam zavrÅ¡io sa SAMP-om viÅ¡e, apsolutno nema razloga da se iÅ¡ta viÅ¡e povodom Extreme-a razgovara.. Ta priča je zavrÅ¡ena.. JoÅ¡ jednom hvala ti Å¡to si nas iskoristio .. :) :)
Lepo sam se javljao u cet dok je 80% grupe boleo k jel radimo ili ne. Dobro znas ko je radio a ko ne. Tako da nema tu nikakve koristi. Ja sam izasao jer sam video da od toga nema nista. Uostalom ovo nije mesto na kom cemo se raspravljati i svaki sl post na ovu temu bice obrisan.

Moji TDovi kidaju, sretno u prodaju braćala. :D

Vidi se najbolje skripte nastaju uz Mileta Kitica , Djanija i Sabana xd

Citat: Harexe Svabo poslato April 03, 2017, 22:03:50 POSLE PODNE
Zaboravio si jedinog, legendarnog, neponovljivog, Serifa Konjevica.

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: Bašovski poslato April 03, 2017, 22:13:27 POSLE PODNE
Citat: Harexe Svabo poslato April 03, 2017, 22:03:50 POSLE PODNE
Zaboravio si jedinog, legendarnog, neponovljivog, Serifa Konjevica.
Zab sam ih dosta xd

Vid ga tdje locka a svoje nece ccc xD sretno na prodaji