[Savjet]Oglasi

Započeo King2, April 01, 2017, 11:02:24 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Eh ovako,sjedim ja i saltam po ovom olx-u i pukne mi ideja jedna fenomenalna mada msm da mi je malo tesko realizovat al pokusat cu nesto..
Hocu da uradim princip OLX-a ali samo za svoj samp server znaci da se moze logovat samo acc sa srw-a(kao sa ucp)...
I da kad prodaje kucu ili auto,uzme fotoaparat u sampu uslika i sad se loguje i objavi npr Sultan '89 godiste Benzin presao 120km max brzina 220 km/h v8 zlatne felne i ta sranja da ne nabrajam sad djaba...

Pa sad trebam savjet vas dali da to uradim i kako bi to bilo najbolje...
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Dobra ideja i ja sam to htjeo al nisam uspjeo imao sam u glavi dizajn idalje imam mogu uraditi PS al nezz dal bih bilo dobro, ti uradi ako znas dobro kodirati jer to mi je losija strana AHAHA
Marketing Associate[/url]
Graphic Designer
UI/UX Designer
Instagram

Vrh ideja :D

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: Nervozni poslato April 01, 2017, 11:05:20 PRE PODNE
Dobra ideja i ja sam to htjeo al nisam uspjeo imao sam u glavi dizajn idalje imam mogu uraditi PS al nezz dal bih bilo dobro, ti uradi ako znas dobro kodirati jer to mi je losija strana AHAHA

sreca pa imam brata koji mi moze pomoc oko kodiranja...
a sto se tice dizajna tu sam ja...
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

GAME OVER

Citat: King2 poslato April 01, 2017, 11:06:12 PRE PODNE

Pa eto :D Sretno
Marketing Associate[/url]
Graphic Designer
UI/UX Designer
Instagram

Citat: Nervozni poslato April 01, 2017, 11:10:44 PRE PODNE
Citat: King2 poslato April 01, 2017, 11:06:12 PRE PODNE

Pa eto :D Sretno

Hvala :)

GAME OVER

Extra ideja, al trebat ce ti MySQL koliko ja znam, ne vjerujem da je lako hahah.

Citat: anDroâ,,¢ poslato April 01, 2017, 11:21:36 PRE PODNE
Extra ideja, al trebat ce ti MySQL koliko ja znam, ne vjerujem da je lako hahah.

znm da ce trebat MySQL,i ja vjerujem da nije lahko ali da se nesto pokusat...

GAME OVER

Ima tu posla i vise nego sto mislite.. Da radite vas dvojica sa nekim umjerenim znanjem trebat ce vam 1-2mjeseca da radite po par sati
Jer uradit cete nesto, testirat nije to to, uz to sve doci ce neka nova ideja tako to ide
Ali ovo nije lose mada mislim da sad ovo ono za prelazak nije nesto :D al okeej je

Citat: Kasperzi ãƒ,, poslato April 01, 2017, 11:29:19 PRE PODNE
Ima tu posla i vise nego sto mislite.. Da radite vas dvojica sa nekim umjerenim znanjem trebat ce vam 1-2mjeseca da radite po par sati
Jer uradit cete nesto, testirat nije to to, uz to sve doci ce neka nova ideja tako to ide
Ali ovo nije lose mada mislim da sad ovo ono za prelazak nije nesto :D al okeej je

ja sa dizajnom sam umjereno znanje,ali sto se brata tice i kodiranja i mysql i tih shitova on to dere bez ikakvih problema....

GAME OVER

Uradio sam ja to na proslom ucpu, negde u julu prosle godine, nije tesko, opet sve zavisi od vaseg znanja, html php i js su neophodni

Citat: Cadilab poslato April 01, 2017, 11:58:52 PRE PODNE
Uradio sam ja to na proslom ucpu, negde u julu prosle godine, nije tesko, opet sve zavisi od vaseg znanja, html php i js su neophodni
Pa da, jer znas i sam koliko se tebi ideja na ovom projektu promijenila :D A bolje da sve vidis sta ti treba pa onda krenes

ma meni je ti et tacno prije po sata pukla ideja,gledao nesto na olx-u i et samo tako mi doslo...
pokusat cemo nesto pa sad koliko toliko...

GAME OVER

Dobra ideja
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK