[APK] Pomoc oko aplikacije

Započeo LeSoN, Mart 29, 2017, 21:20:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima, potreban jedan Android Developer za pomoc, dakle imam chat aplikaciju koja je u funkciji ali svaki put kada 2 korisnika posalju poruku jedan drugome moraju da refreshuju aplikaciju da bi dobili tu poruku ( ako me razumijete ), dakle kako napraviti da poruke dolaze u real time (kao na instagramu ili messengeru) kada si u chatu da odma dobijes poruku, bez izlazaka iz aplikacije
 View" style="width:1200px;height:228px;

Citat: LeSoN poslato Mart 29, 2017, 21:20:39 POSLE PODNE
Pozdrav svima, potreban jedan Android Developer za pomoc, dakle imam chat aplikaciju koja je u funkciji ali svaki put kada 2 korisnika posalju poruku jedan drugome moraju da refreshuju aplikaciju da bi dobili tu poruku ( ako me razumijete ), dakle kako napraviti da poruke dolaze u real time (kao na instagramu ili messengeru) kada si u chatu da odma dobijes poruku, bez izlazaka iz aplikacije
Ja sam vazda koristio JS za refresh, ne znam dal tebi do godi al eto.. Nisam se nikad fokusirao na to mnogo

Citat: Kasperzi ãƒ,, poslato Mart 29, 2017, 21:22:21 POSLE PODNE
Citat: LeSoN poslato Mart 29, 2017, 21:20:39 POSLE PODNE
Ja sam vazda koristio JS za refresh, ne znam dal tebi do godi al eto.. Nisam se nikad fokusirao na to mnogo

Da koristim Google APIs i  (Google) Firebase Cloud Messaging ?

jel moze pomoc oko google cloud Messaging, kako se aktivira api key