Vaše mišljene

Započeo .PING, Mart 29, 2017, 17:45:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Zanimaju me vaÅ¡a miÅ¡ljena već duže vrijeme planiram da otvorim (gang war) SA:MP server pa  ne znam dali bacam vrijeme uzalud ili da nastavim sa planovima ?  :)

Sto se mene tice probaj :)
Jedan-dva mjeseca te nista ne kosta
Ako imas dobru stvari i ekipice
Al otvori za Worldwide
jok nase

Citat: Kasperzi ãƒ,, poslato Mart 29, 2017, 17:48:04 POSLE PODNE
Sto se mene tice probaj :)
Jedan-dva mjeseca te nista ne kosta
Ako imas dobru stvari i ekipice
Al otvori za Worldwide
jok nase
Tako sam i planirao da bude WorldWide ekipa i ostale stvari hvala bogu imam  :D hvala na miÅ¡ljenu :)

Ha cuj,to bi bilo dobro jer ovu samp scenu su samo RP-ovi poplavili fino bi doslo osvjezenje....
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: King2 poslato Mart 29, 2017, 17:59:49 POSLE PODNE
Ha cuj,to bi bilo dobro jer ovu samp scenu su samo RP-ovi poplavili fino bi doslo osvjezenje....
Baš zato i hoću da otvorim nešto što nema na Balkanu se full modom i ozbiljnim ljudima

Sto se tice ekipe i ostalog, to nije problem, jedino nas zanima podrska !
Poslednja Izmena: Mart 29, 2017, 18:07:33 POSLE PODNE od EricK ツ

Hteo sam i ja, ima u WIP projektima :D
Graphic & Web Designer

Citat: Ognjenᵈᵉˢᶤᵍᶰ poslato Mart 29, 2017, 18:11:02 POSLE PODNE
Hteo sam i ja, ima u WIP projektima :D
Pogledao sam baš sada mislim da nije loša ideja pokrenuti nešto tako !

Imao sam ja ideju da se napravi war server, tj da se napravi srw koji je samo dm i u tom srw kada nekog killaÅ¡, dobijas pare a kad tebe neko ubije gubis pare, i za te pare bi uzimo gunove, i naravno bili bi warovi, ko pobjedi war naprimjer dobija 1 score i para i neki gun mozda 30% sam zavrsio i nije mi se dalo vise jbg  :D :D
-propo-

Citat: NapaćeniBošnjo poslato Mart 29, 2017, 18:50:38 POSLE PODNE
Imao sam ja ideju da se napravi war server, tj da se napravi srw koji je samo dm i u tom srw kada nekog killaÅ¡, dobijas pare a kad tebe neko ubije gubis pare, i za te pare bi uzimo gunove, i naravno bili bi warovi, ko pobjedi war naprimjer dobija 1 score i para i neki gun mozda 30% sam zavrsio i nije mi se dalo vise jbg  :D :D

Ja pored RP srw-a otvaram i FR/DM/FUN(skraceno Freeroam) pa cemo pokusat uraditi sistem koji je sad Bosnjo naveo...
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Tako sam i ja sada planirao čačkao nešto po netu hoću da napravim bas jeb**ki gang war sa mnogo nekih zanimljivih sistema

Citat: King2 poslato Mart 29, 2017, 18:57:29 POSLE PODNE

Ja pored RP srw-a otvaram i FR/DM/FUN(skraceno Freeroam) pa cemo pokusat uraditi sistem koji je sad Bosnjo naveo...
Srećno  :)