Uniforme u skolama

Započeo Andrijevic SKAMER, Mart 12, 2017, 10:28:56 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: King2 poslato Mart 12, 2017, 17:31:18 POSLE PODNE
Nama su uveli te uniforme i nosimo ih....

Kakav je osecaj?
samo rejv i debele zene

Mi u Srbiji nemamo uniforme ali prica se da ce uvesti, to jest moja skola
GAD SAM JA

Citat: Kriso poslato Mart 12, 2017, 18:05:50 POSLE PODNE
Mi u Srbiji nemamo uniforme ali prica se da ce uvesti, to jest moja skola
Koja skola i odakle si?
samo rejv i debele zene

Citat: ANDRIJEVIC poslato Mart 12, 2017, 18:02:32 POSLE PODNE
Citat: King2 poslato Mart 12, 2017, 17:31:18 POSLE PODNE
Nama su uveli te uniforme i nosimo ih....

Kakav je osecaj?

ma plave uniforme isto domari izgledamo,jos nam je ponedeljak dan kompletnih uniformi(kosulja,kravata i uniforma)... :'(
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Što se tiče toga, to uvode jer se devojke oblače neprimerno, čak i na fakultetima ozbiljne spreme gde je to zabranjeno. Sada u zadnje vreme su i muškarci počeli sa nekim "fenci" odelcicima, neke siroke majice, pola sise ispadne, neke pantalone do poda, ajd' bre zna se, farmerke i majica, trenerke, kakvi kurčevi ovo današnje...
Samo casual!!!

Za uniforme, ne znam, možda nije loša ideja.
Graphic & Web Designer

Citat: Ognjenᵈᵉˢᶤᵍᶰ poslato Mart 20, 2017, 10:54:35 PRE PODNE
Što se tiče toga, to uvode jer se devojke oblače neprimerno, čak i na fakultetima ozbiljne spreme gde je to zabranjeno. Sada u zadnje vreme su i muškarci počeli sa nekim "fenci" odelcicima, neke siroke majice, pola sise ispadne, neke pantalone do poda, ajd' bre zna se, farmerke i majica, trenerke, kakvi kurčevi ovo današnje...
Samo casual!!!

uniforme nisu losa ideja,ali to kad se kod nas uvelo bilo je sasvim ok 22KM smo platili i nije neka cijena mada mi nismo 9 zavrsna godina trebali dobiti al ugl ok...
Problem je u tome to kad se uvede barem kod nas to se jos raznih zezancija ubaci te kravata te ovo te ono i to je meni bukvalno zloupotreba necjih zivaca i necijeg novcanika...
A sto se djevojaka tice to sto se one tako oblace nece nikad promjenit jer ne mozes ti budali objasnit sta je dozvoljeno a sta nije.,..
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: King2 poslato Mart 20, 2017, 11:58:53 PRE PODNE
Citat: Ognjenᵈᵉˢᶤᵍᶰ poslato Mart 20, 2017, 10:54:35 PRE PODNE
Samo casual!!!

uniforme nisu losa ideja,ali to kad se kod nas uvelo bilo je sasvim ok 22KM smo platili i nije neka cijena mada mi nismo 9 zavrsna godina trebali dobiti al ugl ok...
Problem je u tome to kad se uvede barem kod nas to se jos raznih zezancija ubaci te kravata te ovo te ono i to je meni bukvalno zloupotreba necjih zivaca i necijeg novcanika...
A sto se djevojaka tice to sto se one tako oblace nece nikad promjenit jer ne mozes ti budali objasnit sta je dozvoljeno a sta nije.,..
Udaris po ukoru i caoo, objasnice se
Graphic & Web Designer

Necu vise moci da gledam Devojkama ispod Haljinica! Lose ce puno doneti!   :D ;D
Founder of
Digression Community

Kad bi hteli devojkama kao u Japanu :)

Ja dok sam isao u skolu toga nije bilo, al smo uvek imali rigorozna pravila, npr, devojke moraju biti prikladno obucene, bez laka za nokte, sminke i slicno..
Iskreno, dobra je ideja, nekako svi postanu jednaki, nije vise vidi ga onaj ima najk duks a ovaj drugi kupio duks na buvljaku :)
Poslednja Izmena: Mart 30, 2017, 23:27:41 POSLE PODNE od Cadilab

Citat: Cadilab poslato Mart 30, 2017, 23:26:25 POSLE PODNE
Kad bi hteli devojkama kao u Japanu :)

Ja dok sam isao u skolu toga nije bilo, al smo uvek imali rigorozna pravila, npr, devojke moraju biti prikladno obucene, bez laka za nokte, sminke i slicno..
Iskreno, dobra je ideja, nekako svi postanu jednaki, nije vise vidi ga onaj ima najk duks a ovaj drugi kupio duks na buvljaku :)
I sad je takvo pravilo, nema sorc, pocepane farmerke,suknjice i ostalo. Ali svi nose sorceve, niko nikog ne postuje. Videcemo sta ce biti sa uniformama, pricaju kako ce da uvedu  :)
samo rejv i debele zene

Nema u nas toga u nas se doÄ'e polu "go" Å¡to'b se reklo i karaÅ¡ se po skoli , prodajes picu za $
-propo-

Citat: NapaćeniBošnjo poslato Mart 31, 2017, 19:07:11 POSLE PODNE
Nema u nas toga u nas se doÄ'e polu "go" Å¡to'b se reklo i karaÅ¡ se po skoli , prodajes picu za $
ahahahhaa, uvesce svuda to.  ;)
samo rejv i debele zene