[WIP] Imperia Gaming Community

Započeo [IG] Bole, Mart 10, 2017, 21:56:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

dosta su vas isprozivali, mene bi bilo sramota.
zakljucaj temu.
samo rejv i debele zene

Ne razumem vasu jebenu logiku jel ste maloumni vi?
Sta youtube gura, kakvih crnih 500-600 dnevnih igraca?
Evo glave da ce na openu biti 300 igraca i da ce uzeti 500 igraca jer valjda nisu glupi, a sutradan ce vidjeti 180 igraca te ce im presuditi ista stvar kao LVGU(open bruka, sutradan 180, pa vremenom 120, pa 80, pa 50, pa 30, i onda gledaj da prodas mod.) Ista stvar kao na LVG i na GH ce da se desi ovdje, i molim vas vasu mentalno zaostalu temu da youtube gura neke servere, da ce simi dovesti 1000 igraca na server, stvarno ste me razocarali mislio sam da ste ozbiljniji, poz.

EDIT:
@Cadilab @SteXi.ılllı. @SlavicBeast  Lock ovo i dajte samo njima mogucnost da komentarisu, mada kako vidim oni i nece komentarisati stavili su ono i sada cekaju preglede pa da pocnu vaditi mape sa drugih servera.
EDIT2: pod bruka kod LVG mislim "bruka igraca" ili ti ga "puno igraca"
Poslednja Izmena: Mart 21, 2017, 22:26:43 POSLE PODNE od berroni.amx

Simi otvara server, ne snima za neku zajednicu.

Simi ce redovno tu snimati klipove i dolazi ce igraci stalno, ne moze da propadne pa da bude smak sveta
samo rejv i debele zene

Kakve to veze ima nije mi jasno?
To sto on snima klipove ce meni ili nekome normalnom reci da dodje na server samo zato sto simi snima?
Ako mod ne bude valjao nece ni igraca biti ne razumem sta je tu tesko za shvatiti.
A i ovih 300 sto dodju i ostanu nakon sto vide da mod ne valja su deca 7-8 godina Simijevi fanovi(nesto kao Serbianovi i Mudjini fanovi) te ne razumem kako ce dete od 11 godina da ti donira pa ce prste donacije?

Citat: berroni.amx poslato Mart 21, 2017, 22:29:29 POSLE PODNE
Kakve to veze ima nije mi jasno?
To sto on snima klipove ce meni ili nekome normalnom reci da dodje na server samo zato sto simi snima?
Ako mod ne bude valjao nece ni igraca biti ne razumem sta je tu tesko za shvatiti.
A i ovih 300 sto dodju i ostanu nakon sto vide da mod ne valja su deca 7-8 godina Simijevi fanovi(nesto kao Serbianovi i Mudjini fanovi) te ne razumem kako ce dete od 11 godina da ti donira pa ce prste donacije?

Pa mod nece da valja, tj. server nece ni da se otvori sa ovakvom ekipom.
samo rejv i debele zene

Sto znaci da nece biti ni igraca starijih od 13 godina, a isti ti 7-8-9-10-11-12-13-14g igraci su razlog zbog cega propada scena, te jos jednom ponavljam ne razumem kako ce ono da ti donira pa ce "prste donacije".

Otvorite server, barem cete odvuci decu sa OSa

lock! ovo je namenjeno za diskusiju o projektu, tipa, sistemima, forumu i slicno a ne o tome ko je vlasnik i koliko ce server igraca imati