[WIP]Balkan Life Online Gaming Community - IN PROGRESS

Započeo #burazengija, Mart 08, 2017, 23:34:22 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Balkan Life zajednica je osnovana u prvom mjesecu ove godine na celu sa ownerom Marry i jos developerom outlawzz.Sto se tice same zajednice za pocetak nam je islo dobro ali nakon odredjenog vremena nas je skripter napustio i zajednica se nazalost ugasila !.

Trenutno stanje na samoj zajednici i nije u samom pogonu,kako bi se reklo jedino sto smo za sada uradili jeste nas web dizajn kojeg mozete vidjeti u ostatku posta,sto se tice same zajednice idalje je u potraznji za skripteorm,koji ce biti naravno placen ukoliko zeli raditi iskljucivo za novac.Toliko od nas za sad !

NAS DOSADASNJI RAD

NAS WEB DIZAJN/LOGO/COVER

Tema otkljucana na zahtjev autora jer se projekat nastavlja

Sretno

Trud se uvjek isplati.

Credits : Muma , Amain , Andrijevic , Haris , Dimi , Kasperzi

Radio sam sistem tako da sam ga sada vratio od danas mozete ocekivati slike sa samog gamemoda servera,hvala vam.

Takodje uskoro cete dobiti i nas csgo server server je namjenjen csgo warzone playerima tako da cete moci igrati sa nama..

Sretno
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

Citat: #burazengija poslato April 12, 2017, 10:58:57 PRE PODNE
Radio sam sistem tako da sam ga sada vratio od danas mozete ocekivati slike sa samog gamemoda servera,hvala vam.

Takodje uskoro cete dobiti i nas csgo server server je namjenjen csgo warzone playerima tako da cete moci igrati sa nama..
Sretno

-Delic Enadin
-15
-11/7

- HTML
- PAWNO Scripring
- JAVA SCRIPT