[PREDSTAVLJANJE] Remi_Galardo

Započeo Remi_Galardo, Februar 26, 2017, 17:22:34 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Vaše ime po mogućnosti i prezime: Mirko B.
Gde živite i gde ste roÄ'eni: Rodjen u Srbiji, grad Zrenjanin.
Koliko imate godina: 24
Kako ste saznali za balkan-samp.com forum: Znao sam jos od pre, nego sam se vratio ovde.
Vaše misljenje o forumu: Sve najbolje, svaka vam cast.
Sa kojeg servera dolazite (ne smete stavljati IP servera i forum tog servera): Igrao sam na SAMP Areni prvo gde je vlasnik bio Djuro_Zero (zerocoolos), tamo sam se prvo zvao James_Hetfield pa sam promenio ime u Remi, ako je neko igrao tamo i seca me se neka se javi :D Posle sam igrao duze vreme na Balkan Extazy, pa sam presao da igram na San Marino gde sam bio admin par dana, i kasnije sam se vratio bio opet na Balkan Extazy da igram kao normalan igrac.
Koliko dugo igrate SA:MP: Dosta dugo, jos kad je Djuro_Zero otvorio SAMP Arenu.
Da li Skriptate ili Mapate: Mapao sam u pocetku zato sto me to privlacilo da radim ali me kasnije smorilo pa sam odustao od toga.
Napišite nam nešto o sebi: Ne bih da pisem sad o meni, verujem da me mnogi vec znaju sa YouTube-a, ali ako neko hoce da me upozna bolje moze da me kontaktira u inbox.[/b][/font][/size][/color]

Dobro Dosao :)
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Oo Remi, dobrodosao i ti na balkan samp..  ;)

Dobrodosao..
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Dobrodosao  :)

bilo je lijepo dok je trajalo.

Dobrodosao na Balkan SAMP zabavi se.  ;)
samo rejv i debele zene

Dobrodosao, samo nemoj naci cit za poruke :D

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

dll

*