â—„ Glavni razgovor #28 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Februar 22, 2017, 20:54:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Zamolio bih nekoga ko ima vremena da predlozi sta da se ubaci na Prison Life Roleplay WIP
Hvala!
Takodje ako je neko smoren neka mi se javi na PM, trazim helpere i admine, samo ozbiljni i ozbiljan RAD.
Graphic & Web Designer

Neko da poveze mysql sa serverom za interaktivne potpise?
Graphic & Web Designer

Oce li biti prijave za Marketing Team, ja sam jedamput bio ali nisam reklamirao sad hocu hha.  :D
samo rejv i debele zene

Sta ima kod vas??

Kod mene samo dosada  :D
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Mart 01, 2017, 16:24:02 POSLE PODNE
Sta ima kod vas??

Kod mene samo dosada  :D

Evo trazim onu muminu tabletu sa imenom xD
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: King2 poslato Mart 01, 2017, 16:29:06 POSLE PODNE

Jooj ako nadjes de mi posalji ime hitno mi je potrebna :D
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Mart 01, 2017, 16:46:38 POSLE PODNE
Citat: King2 poslato Mart 01, 2017, 16:29:06 POSLE PODNE

Jooj ako nadjes de mi posalji ime hitno mi je potrebna :D
@LoOdaK dogovoreno brate ;)
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Ima ko acc na Old Schoolu lvl 10+ da ima para barem 200k, ako ko ima nek se javi na pp dajem svasta (imam Far Cry-ova puno, Assasin's Creedova isto, pitajte Mumu njemu sam dao free jedan AC 4) :D

kako se u kategorji kad dodajes rubriku stavlja ono kao #GM Tim Prijave kao obavestenje...

GAME OVER

Citat: anDroâ,,¢ poslato Mart 02, 2017, 16:27:48 POSLE PODNE
Ima ko acc na Old Schoolu lvl 10+ da ima para barem 200k, ako ko ima nek se javi na pp dajem svasta (imam Far Cry-ova puno, Assasin's Creedova isto, pitajte Mumu njemu sam dao free jedan AC 4) :D
Imal' ko da se oce trade, dajem i steam acc 11 lvl ima raznih igrica?