â—„ Glavni razgovor #28 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Februar 22, 2017, 20:54:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Šta mislite o ideji da napravimo Balkan SA:MP File Uploader, kao sendspace, gde ćete moći da kačite vaše fajlove i koji će biti dostupni dok traje ovaj forum, ne moramo da brinemo o izbrisanim linkovima i tako tome. :D
Graphic & Web Designer

Citat: Ognjenᵈᵉˢᶤᵍᶰ poslato Mart 30, 2017, 15:56:01 POSLE PODNE
Šta mislite o ideji da napravimo Balkan SA:MP File Uploader, kao sendspace, gde ćete moći da kačite vaše fajlove i koji će biti dostupni dok traje ovaj forum, ne moramo da brinemo o izbrisanim linkovima i tako tome. :D
Imas podforum za predloge pa pokreni temu.

Citat: anDroâ,,¢ ãƒ,, poslato Mart 30, 2017, 14:46:33 POSLE PODNE
Sta uradi lik  ???   ;D

Ovo bi za mene prije jedno godinu ipo bio bot kako sam se pucao na OS, to je bilo guzenje samo takvo, svaki dan sam isao po 5 i vise puta u jail.

Al sad nmp se pucat,izgubio sam skill, al jbg ;D
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Mart 30, 2017, 17:15:33 POSLE PODNE
Citat: anDroâ,,¢ ãƒ,, poslato Mart 30, 2017, 14:46:33 POSLE PODNE
Sta uradi lik  ???   ;D

Ovo bi za mene prije jedno godinu ipo bio bot kako sam se pucao na OS, to je bilo guzenje samo takvo, svaki dan sam isao po 5 i vise puta u jail.

Al sad nmp se pucat,izgubio sam skill, al jbg ;D
Joj prije mappanja dmao sam na SM-u, jos bio vlasnik gunshopa pa uvijek jeftini gunovi :D
Da okupimo org nedje ?

bilo je lijepo dok je trajalo.

Moze neko da mi navede ovde ona govna za servere, ono kao uptime, low cost, low ping i tako to mislim da me razumijete
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Å ta loodak ne kontam bolje objasni  :D :D
-propo-

I evo nakon dugog vremena sredih problem sa cssom, namucio sam se pff

Dali sam ja lud il sam previse pojeo ajvara pa prebacujem cio ravens u ocmd i sscanf

Citat: Kasperzi ãƒ,, poslato Mart 30, 2017, 20:45:10 POSLE PODNE
Ljudi u velikom sam sranju...
Reci bracika u mene nema viÅ¡e belaja proÅ¡la jaja  :D
-propo-