â—„ Glavni razgovor #28 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Februar 22, 2017, 20:54:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: King2 poslato Mart 21, 2017, 10:50:30 PRE PODNE
Citat: ANDRIJEVIC poslato Mart 21, 2017, 10:48:29 PRE PODNE
Citat: King2 poslato Mart 21, 2017, 10:45:45 PRE PODNE
Citat: ANDRIJEVIC poslato Mart 21, 2017, 10:44:15 PRE PODNE
Citat: King2 poslato Mart 21, 2017, 10:38:11 PRE PODNE
Malo sam sarao po officialnom sa:mp forumu,i naleti da neki momak radi SAMP+ verziju ne znam sta moze biti da li je to taj "novi" klijent ili sta na pisite mi koliko ste upuceni o tome...
Sada cujem to od tebe, imas li neku sliku kako izgleda?  :D

http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=520666 koliko vidim da je i zavrsio nekim djelom...

aaaaaa, pazi izgled cekpointa !! :D

koliko sam shvatio dok sam citao ovo ce biti kao neki SDK Plugin na 0.3.7 verziju i imat ce vise funkcija i tih zajebancija nego obicni 0.3.7
i najavljuje jos dodavanja tako da ovo ce bit super kad se zavrsi...

"The project is abandoned, it's not supposed to work anymore"
ništa od toga.

@King2 Sta ovuda vi mene tangujete, o cemu se radi jel trebam pokretat akciju "trpanje"
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Mart 21, 2017, 15:20:30 POSLE PODNE
@King2 Sta ovuda vi mene tangujete, o cemu se radi jel trebam pokretat akciju "trpanje"

ma andrijevic i megatron se zezaju pa mega doso da vide sta radimo,a andrijevic kaze "pa da udjes da vidis sta rade budale haha" pa ja reko ne mozemo bidi ni budale ni ludaci veci od tebe xD a sto se tice trpanja imam ja 5 6 povelikih tegli i 2 bureta pa et javi se PM ako os kupit xD :)
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Dali mi neko moze pomoci, zelim otvoriti samp forum za svoj server..
Sta mi je sve potrebno ?
Znam da mi treba SMF Tema...
Znaci sve kako sta treba neka mi neko objasni i nek me taguje (@Farisâ,,¢)

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: Farisâ,,¢ poslato Mart 21, 2017, 15:35:30 POSLE PODNE
Dali mi neko moze pomoci, zelim otvoriti samp forum za svoj server..
Sta mi je sve potrebno ?
Znam da mi treba SMF Tema...
Znaci sve kako sta treba neka mi neko objasni i nek me taguje (@Farisâ,,¢)

@Faris

Onoliko koliko znam ja koristim hostinger.hr free plan..

Ovoris standardno ACC izaberes Free Plan ako oces Paid izaberes Paid i ides dalje...
Kada ti se aktivira taj plan koji si izabrao ides web stranica i automatska instalacija i tu trazi Simple Machines Forum.
U instalacji postavis /forum kao direkciju,ukucas password i username za koristenje na forumu,i instaliras u roku 2 3 minute on ce proradit...
Ulogujes se i ides Admin opciju na navbaru ubacis temu i edituj dodaji sta oces toliko od mene jer znm samo u hostinger.hr a kolege ce pomoc o drugim hostovima uzivaj :)
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Hvala..
Hostinger sam koristio testao sam neke teme..
A moze mi neko ic kako da prevedem forum na bh, cro, srb ?
Dali od vas pravi teme ?

Citat: Farisâ,,¢ poslato Mart 21, 2017, 16:03:22 POSLE PODNE
Hvala..
Hostinger sam koristio testao sam neke teme..
A moze mi neko ic kako da prevedem forum na bh, cro, srb ?
Dali od vas pravi teme ?

imas u admin opcijama namjestanje language ....

GAME OVER

ok, hvala

Citat: King2 poslato Mart 21, 2017, 15:34:43 POSLE PODNE

ma andrijevic i megatron se zezaju pa mega doso da vide sta radimo,a andrijevic kaze "pa da udjes da vidis sta rade budale haha" pa ja reko ne mozemo bidi ni budale ni ludaci veci od tebe xD a sto se tice trpanja imam ja 5 6 povelikih tegli i 2 bureta pa et javi se PM ako os kupit xD :)
Ludji od mene ne mozete biti :D :D

A sto se tice kupovine, brate pukla im guma negdje u Rusiji od tegla nema nista, stizu tek za 5,6 mjeseci do tad pravim popis, a sto se buradi tice, jesu burici od rastovine??
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Mart 21, 2017, 16:47:02 POSLE PODNE
Citat: King2 poslato Mart 21, 2017, 15:34:43 POSLE PODNE

Ludji od mene ne mozete biti :D :D

A sto se tice kupovine, brate pukla im guma negdje u Rusiji od tegla nema nista, stizu tek za 5,6 mjeseci do tad pravim popis, a sto se buradi tice, jesu burici od rastovine??
Dap od najvakitetnije :)

GAME OVER

Ludace, ti prodam bure jedno 100 e za tebe, povljno..  :-*
samo rejv i debele zene

Promijenio sam ime u Fixx... tako me zovu u RL.. inace prije mi je bilo Faris to jest moje pravo ime pa da ne bi bilo zabune :D

Citat: Fixxâ,,¢ poslato Mart 21, 2017, 20:22:47 POSLE PODNE
Promijenio sam ime u Fixx... tako me zovu u RL.. inace prije mi je bilo Faris to jest moje pravo ime pa da ne bi bilo zabune :D

dobar nadimak  ;)
samo rejv i debele zene

Skrozz hehehe

Citat: ANDRIJEVIC poslato Mart 21, 2017, 18:58:53 POSLE PODNE
Ludace, ti prodam bure jedno 100 e za tebe, povljno..  :-*
Mislim ja jesam lud,al...... uzimam :D :D gdje mozemo da se nadjemo da izvrsimo transakciju??