â—„ Glavni razgovor #28 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Februar 22, 2017, 20:54:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Home-boy yeeeeeeeeeey
Oficialno s ovim postom sam rankup :D

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Joooj ubise me ove tegle!!
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Mart 17, 2017, 18:37:44 POSLE PODNE
Joooj ubise me ove tegle!!

koliko si ih naredao xD
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

@King2 Nemoj da se brines, ima za svakog, ocekujem novu turu tegla posto mi zafalilo ( objasnjenje dole)

@anDroâ,,¢ Trenutno mi fali jos,ali kad nabavim trpam nove kandidate,popis svakog dana raste, otisle mi sve tegle na selo,pola sela moro strpat
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Jel valja ovo ?

U ponedeljak pocinjem u firmi raditi kao junior php developer pa sad od utorka vec vezbam celi dan :D
Objavicu kasnije ovo na forumu dok zavrsim vidim da ih je par trazilo skriptu pa neka im

Nije lose :D

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: Cadilab poslato Mart 18, 2017, 00:05:58 PRE PODNE
Jel valja ovo ?

U ponedeljak pocinjem u firmi raditi kao junior php developer pa sad od utorka vec vezbam celi dan :D
Objavicu kasnije ovo na forumu dok zavrsim vidim da ih je par trazilo skriptu pa neka im

I ja prije par mjeseci počeo da radim skriptu za filmove/serije pa kontam otvoriti neki sajt.

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

@Cadilab
Koristis samo php ili koristis neki framework?

inace laravel ali na github objavljujem samo php

Ovo je odlično brate :)

bilo je lijepo dok je trajalo.