Nova Kuca RolePlay

Započeo Urroxx, Februar 13, 2017, 15:16:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

smanjio sam plate promenio skin obicnog igraca admina na duznosti stats promenio jer sam pocetnik
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

Citat: anDro 2901 poslato Februar 13, 2017, 15:24:44 POSLE PODNE
Nista posebno, sta si uradio od Lude Kuce, i ime Nova Kuca lol, nidje veze.. 6.5/10.
Marketing Associate[/url]
Graphic Designer
UI/UX Designer
Instagram

Ja na slikama, ne vidim da si ista sem tdova promenio. Mogao si barem login system slikati.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Ne vidi se nista sta si ovden radio jedinu drogu boju td :D
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Ako si početnik, ne moraš svaki mod objaviti na kojem samo promijeniš boju, ime i neke sitnice... Vježbaj pa kad odradiš neki solidan edit onda izbaci na forum ukoliko želiš. ;)

5/10 Lk Mod Nista Posebno Lose Ime Ubagovan Mod Posluzice Nekome :-*

Mod je vec ubagovqan bugove koje sam rpimetio su /rac i rekord igraca a pocetnik sam u skriptanju promenio sam i plate i skinove igraca i admina na duznosti i stats jer sam pocetnik
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

da neko ima da me uci skriptanju ja bi super edit al nema niko tako da to sto znam sam sam naucio :/  :D

Hvala

mod ima dosta bagova pocevsi u skriptu pa sve do plugina to ja znam najbolje ili ako predje preko 40-50 igraca server pada to je do plugina[pawn][/pawn]

znam nisam ja kriv za to

Citat: Uros_Edition poslato Februar 14, 2017, 15:23:57 POSLE PODNE
znam nisam ja kriv za to
znam samo kazem drugima taj mod ne vredi radite oko njega ima dosta da se zezate oko njega i pablo je odustao od tog moda jer treba dosta da se radi oko njega i nisu uspeli da ga fix skroz moja prepuruka je da ne uzimate ovaj mod ako vec hocete ovaj mod radite na njemu 2-3 meseca fixaj te sve i tek onda otvorite server sa njim

pa nekom moze posluzit jes da bi ga morao dosta fix al po meni mod je lep al bugovi :D