[Pomoc] Instalacija Windowsa

Započeo LoOdaK, Februar 10, 2017, 23:09:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

E ovako imam jednog druga kome sam dao Win 7 64bit da sebi instalira na komp, on namjesti da se bootuje sa usba i pise ono windows loading files i nakon toga crn ekran i samo mis na ekranu i ne pojavljuje se uopste instalacija,taj sistem trenutno imam na komp i ja sam ga instalirao bez ikakvih problema, gledao sam mu i model procesora i naravno podrzava 64 bitni sistem, e sada ja sam razmisljao da nije nesto do hdd ili neceg drugog posto meni je sve normalno radilo prilikom instalacije??
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Februar 10, 2017, 23:09:42 POSLE PODNE
E ovako imam jednog druga kome sam dao Win 7 64bit da sebi instalira na komp, on namjesti da se bootuje sa usba i pise ono windows loading files i nakon toga crn ekran i samo mis na ekranu i ne pojavljuje se uopste instalacija,taj sistem trenutno imam na komp i ja sam ga instalirao bez ikakvih problema, gledao sam mu i model procesora i naravno podrzava 64 bitni sistem, e sada ja sam razmisljao da nije nesto do hdd ili neceg drugog posto meni je sve normalno radilo prilikom instalacije??
Ram,Grafa i HDD sve je moguce a moguce da je i usb rip

Usb nije sigurno to znam. Ali za ovo ostalo nisam siguran
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Februar 10, 2017, 23:14:21 POSLE PODNE
Usb nije sigurno to znam. Ali za ovo ostalo nisam siguran
A da probas ovaj win sto sam ja link ostavaio i temi za dl znm da on radi vrjedi probat ako nis win 10

Ma nije do win danas je otisao on kod jednog lika stavili novi win na usb isto sranje.Do kompa mu je nesto vjerovatno