Tražim GameMode #1

Započeo Maxwellâ„¢, Februar 10, 2017, 11:36:28 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

Ime GameModa: Nebitno

Vrsta GameModa: RolePlay

Nesto da dodate (nije obavezno): Neki mod sa sto vise uradjenih stvari,dinamicno kreiranje vozila,kuca i tako to

Ime GameModa: Nebitno
Nesto da dodate (nije obavezno): Treba mi jedan mod znam da je bio da se moraš slikat za ličnu msm da je Shadowfield od Farkiasa ko može Pomoć. Hvala
  8)

Ime GameModa: Northern Lights NL ili neki Edit NJega , hitno
Nesto da dodate (nije obavezno): Hitno mi trebaa Northern Lights NL ili neki edit od njega hitno pls ljudii <3
skazy42O

Reborn - Developer & Owner
- www.reborn-ogc.com

Ime GameModa: Skill Arena v3.1 login fixed
Nesto da dodate (nije obavezno):LOGIN DA JE FIXAN

Citat: Jiky poslato Mart 27, 2019, 11:13:11 PRE PODNE
Ime GameModa: Skill Arena v3.1 login fixed
Nesto da dodate (nije obavezno):LOGIN DA JE FIXAN
login na tom modu radi, ali trebas sam napraviti mysql bazu

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

Ime GameModa:  San Marino (bez bugova pod time smatram ono imovina,hoteli,vozila sto su ostali od drugih igraca sa San Marino moda.Ako vam nije tesko samo to da se prodaju imovine,auta,hoteli i to da se proda znaci.)

Vrsta GameModa:  RP/RPG

Nesto da dodate (nije obavezno):  Ako mozete da fixate bugove koje sam naveo ako vam nije tesko,i da promenite barem 1 mapu puno bi mi znacilo  :) 
Poslednja Izmena: Mart 27, 2019, 19:24:01 POSLE PODNE od Andrija Black

Citat: Andrija Black poslato Mart 27, 2019, 19:21:29 POSLE PODNE
Ime GameModa:  San Marino (bez bugova pod time smatram ono imovina,hoteli,vozila sto su ostali od drugih igraca sa San Marino moda.Ako vam nije tesko samo to da se prodaju imovine,auta,hoteli i to da se proda znaci.)

Vrsta GameModa:  RP/RPG

Nesto da dodate (nije obavezno):  Ako mozete da fixate bugove koje sam naveo ako vam nije tesko,i da promenite barem 1 mapu puno bi mi znacilo  :)
Ovde tražiš mod, a ne neko da ti odradi nešto, a ako planiraš otvoriti server nauči to sam, a ne da tražiš od nekog. To i sam možeš obrisati i napraviti ponovo.

Ime GameModa: NewCity v.7.2
Nesto da dodate(nije obavezno): Jedan ga ovjavio , al nepravilno , ako ima neko neka salje

Citat: slifeR poslato Mart 27, 2019, 20:30:58 POSLE PODNE
Ovde tražiš mod, a ne neko da ti odradi nešto, a ako planiraš otvoriti server nauči to sam, a ne da tražiš od nekog. To i sam možeš obrisati i napraviti ponovo.
Šta ćeš brisati, for loop odradiš, resetuješ varijable i sačuvaš kao da je tek kreirano. ;D

btw. ne koristi moje nickove za samp :-*
Poslednja Izmena: Mart 28, 2019, 02:08:17 PRE PODNE od darkMagician

Ime GameModa: Neki bas solidan Edit San Marino moda

Vrsta GameModa: RPG/DM

Nesto da dodate (nije obavezno): San Marino Edit da nije tipa mod bez mapa, al' da je solidan, neko hitno? :D
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Ime GameModa: UP

Vrsta GameModa: RP

Nesto da dodate (nije obavezno):Neki dobar Up edit al da se da odradit na njemu da nema toga nesto previse odradeno!
CitatNe idite uokolo tumačeći kako vam svijet duguje život. Svijet vam ne duguje ništa. On je bio prvi ovdje.

q3z

*

Znam da sam omasio temu, izvinjavam se, ali kada u ,,server" vidim da je rcon npr: 123 , i kad na serveru ukucam 123 izbaci mi jos jednu sifru da trazi, koja je ta sifra i gde mogu da je vidim? izvinjavam se zbog teme

Citat: BakiSAMP poslato Mart 30, 2019, 12:39:12 POSLE PODNE
Znam da sam omasio temu, izvinjavam se, ali kada u ,,server" vidim da je rcon npr: 123 , i kad na serveru ukucam 123 izbaci mi jos jednu sifru da trazi, koja je ta sifra i gde mogu da je vidim? izvinjavam se zbog teme
To ti je rcon kod, njega mozes naci u skripti