Tražim GameMode #1

Započeo Maxwellâ„¢, Februar 10, 2017, 11:36:28 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

Ime GameModa: Athlone editi ili SM editi

Vrsta GameModa: rp,rpg

Nesto da dodate (nije obavezno): Da mi date linkove tih ath edita i sm edita da imaju tu na balkan sampu da vidim kakvih edita ima i tako to da malo radim na skripti nisam odavno

Ime GameModa: New Vision 2.0

Vrsta GameModa: RPG/DM

Nesto da dodate (nije obavezno): Ako bi netko imao DL od ovog gamemoda bio bih mu jako zahvalan !

Ime GameModa: //

Vrsta GameModa: RP

Nesto da dodate (nije obavezno): ako ima neko dobar RP stariji gamemod, da samo nema problema s puno bugova

Gamemod: Spotify Community
Owner: Nodze ( Dzenan Levic )

Ime GameModa: ..

Nesto da dodate (nije obavezno): Ako neko ima nesto da nije Balkan Santos ili Balkan Vision nek posalje bez bugova pozeljno :D

Ime GameModa: GTA RP
Vrsta GameModa: RP
Nesto da dodate (nije obavezno): Ako neko ima nek posalje

Ime GameModa: Tronic

Vrsta GameModa: HardPlay

Nesto da dodate (nije obavezno): Ima mod na forumu ovde, ali nema download  ::)  ako ima neko hvala unapred

Ime GameModa: Shadowfield Roleplay

Vrsta GameModa:RPG

Nesto da dodate (nije obavezno):Hitno mi treba :D http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=106480.0
Poslednja Izmena: Oktobar 29, 2018, 22:38:53 POSLE PODNE od miskolczi12

Ime GameModa: Future Of Balkan

Vrsta GameModa: nez

Nesto da dodate (nije obavezno): Future of Balkan mod,ili neki drugi slican tome,bilo bi dobro da ima onaj sistem da se moze imat vise imovina? Hvala(mod je na forumu,ali ne radi DL)
Nova sam u skriptanju stoga nemojte me pitati da vam nesto pomognem jer i ja trebam pomoc <33

#Ivancica

Ime GameModa: Neki u Fort Carson, da je dobar

Nesto da dodate (nije obavezno): Da je dobar mod.
Poslednja Izmena: Novembar 04, 2018, 17:35:58 POSLE PODNE od Vedad.pwn

Ime GameModa: Neki dobar edit UP-a?

Vrsta GameModa: UP

Nesto da dodate (nije obavezno): //
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Ime GameModa: Nije bitno

Vrsta GameModa: RP/G

Nesto da dodate (nije obavezno): Trazim mod da nema previse natrpanih stvari, sa sto manje bugova ako postoji

Trazim mod koji ima kad /postaviadmina (id) (admin lvl) (i slot admina ono 20 slota npr) i da im aktivnost pise i svaki admin ima svoj slot i supporter tako?

Ime GameModa: Nebitno

Vrsta GameModa: RP/RPG

Nesto da dodate (nije obavezno): Neki onk old school mod, da ima osnovno fino odradjeno  :)