Tražim GameMode #1

Započeo Maxwellâ„¢, Februar 10, 2017, 11:36:28 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 21 gostiju pregledaju ovu temu.

Ime GameModa: Nebitno

Vrsta GameModa: dm ili fr

Nesto da dodate (nije obavezno): POTREBNO MI JE JAKO HOCU DA OTVORIM OZBILJAN SAMP SRW

Citat: #TheV1nny poslato Februar 15, 2018, 17:38:51 POSLE PODNE
Stopiraj antivirus,izbacuju problem a nema ga ;)
Haha,misliš sjebao mi je sistem kad sam ga prvi put otpakovao još ranije pa sam morao reinstalirati sistem :/

Citat: dusandraca1 poslato Februar 15, 2018, 19:07:20 POSLE PODNE
Haha,misliš sjebao mi je sistem kad sam ga prvi put otpakovao još ranije pa sam morao reinstalirati sistem :/
Druze,ja nemam nikakav antivirus i super mi je,+ antivirus kada sam ga imao kocio mi je kompjuter :)

Ime GameModa: //

Vrsta GameModa: RP/RPG

Nesto da dodate (nije obavezno): Ako je mozda objavljen neki mysql mod samo da nije onaj imperium od mume.
/\

Ime GameModa: Puerto Rico

Vrsta GameModa: RP/RPG

Nesto da dodate (nije obavezno): //

Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

Ime GameModa: Yunited Balkan
Vrsta GameModa: RolePlay
Nesto da dodate(nije obavezno): Ako neko ima taj gamemod tj kopiju posto orginalni niko nema ali da kopija ima sve sisteme kao orginalni bio bih zahvalan :D <3

Ime GameModa: SkillArena v2.4

Vrsta GameModa: RPG

Nesto da dodate : Trazim SkillArena mod v2.4 i da ima mapu

Citat: dusan007 poslato Februar 17, 2018, 16:59:32 POSLE PODNE
Ime GameModa: SkillArena v2.4

Vrsta GameModa: RPG

Nesto da dodate : Trazim SkillArena mod v2.4 i da ima mapu
Mislim da toga nemam na netu  ;)
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Newbie | Pawno,HTML Developer

Facebook | Klik
Youtube | Klik
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Ime GameModa: Nije bitno
Vrsta GameModa: RP MYSQL
Nesto da dodate (nije obavezno): Potreban mi je neki basic mysql mod na kojem bi vise ucio oko mysql i tako nes

Ime GameModa: Ludi Grad
Vrsta GameModa: RP/DM
Nesto dodati: Moze mi neko poslat link dowload Ludi Grad DM ili rp hvala al ako je DM da ima Gs sistem hvala

Ime GameModa: //
Vrsta GameModa: RolePlay
Nesto da dodate(nije obavezno): Ko ima bilo koji mod (RP non RPG) da nema bagova,padova

Trazim mod kao Nova Kuca , Luda Kuca moze i oni , takve da su kao Skill Arena sa zonama i to ako nije problem  :-*
Previše ljudi troši novac koji nisu zaradili da bi kupili stvari koje im ne trebaju kako bi zadivili ljude koje ne vole.

Imal ko mod Ludi Grad DM hitno mi treba ..