Tražim GameMode #1

Započeo Maxwellâ„¢, Februar 10, 2017, 11:36:28 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 23 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Emperor poslato Jun 03, 2023, 00:46:08 PRE PODNE
@KeNzA nzm sto je ovako tesko naci ovakav tip gamemodea, ima milijardu gamemodeova ali ni jedan na ovavj fazon koji mi se svidja..
nez ni ja msm ima njih nego ih valja trazit
"The way to get started is to quit talking and begin doing."

Vec 5 dana trazim kvalitetan mod, nema sanse da nadjem..

Citat: Emperor poslato Jun 03, 2023, 00:55:43 PRE PODNE
pa et ako znas skriptat jednostavno skini neki mod i samo napravi to sto hoces ja kad iskopam neki mod poslacu ti

nisam nista spec znam onako malo vise od osnova kao sto je rent sistem antispawn kill sistemi i tako ti ako me razumes. Zelim neki mod i da taj mod lepo izradim

Tražim Lewinston ili neki dobar edit UP/SA  :)

Citat: Emperor poslato Jun 03, 2023, 15:21:58 POSLE PODNE
@KeNzA ima li necega
e nisam bio kuci bio sam u gradu tkd nisam trazio kad nadem ja cu tebi poslat ne brini al bolje ti je uzmi neki rp mod i samo odradi edit dodaj nesta i eto ga

Neki rp mod

e, jesi naso neki mod? Posto mi se jednostavno sistemi koji su na drugim serverima ne svidjaju. Volim tipove kao balkanium, balkan energy itd..

Citat: Emperor poslato Jun 03, 2023, 00:55:43 PRE PODNE

Ne mozes burazeru ni naci kvalitetno za dzabe, imas finih modova koji imaju neke bugove i mogu se srediti jako dobro.

Ako planiras da nades mod samo da ime promjenis u skripti i pokrenes server, nemoj onda ni da trazis.
Marketing Associate[/url]
Graphic Designer
UI/UX Designer
Instagram

Citat: Emperor poslato Jun 04, 2023, 18:06:32 POSLE PODNE
e, jesi naso neki mod? Posto mi se jednostavno sistemi koji su na drugim serverima ne svidjaju. Volim tipove kao balkanium, balkan energy itd..
brate dosadan si idi radi nesto a ne da trazis od nekog vec 10 put a kenza jos ludji od tebe pa trazi modove za tebe ko da ga placas za to i ako ti se ne svidjaju sistemi napravi svoje hvala dovidjenja

Cemu vam sluzi myserver ? Ah da treba napisati sisteme od nule :D