Tražim GameMode #1

Započeo Maxwellâ„¢, Februar 10, 2017, 11:36:28 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 17 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Fake_Yoker poslato Jun 10, 2022, 18:46:18 POSLE PODNE

Ne vredi to kupiti.Imam ovaj mod,samo pise sa a ne San City.Bolje mu je da uzme ukleta kuca 2.1.6 (U Izradi) mod. :D
Jel mi mozes poslati taj mod sto pise sa a ne san city? :-\

Citat: Fake_Yoker poslato Jun 11, 2022, 11:11:20 PRE PODNE
Evo nekoliko Dobrih modova

Ideal Gaming ima veoma dobre sisteme,Vaylria Script,Sacramento isto dobar,Centurion nije los (sistem bunker),ovaj MRP BY BORIS je dobar,Viallity Communnity,Generation,Black Money HardPlay BY Pinki (onako dobar mod,njega preporucujem isto)......................
I to su dobri gamemodovi? Svaka cast. Ne znate vi za dalje od balkana i pokusaja imitiranja pravih servera.

Citat: ryco poslato Jun 11, 2022, 12:16:33 POSLE PODNE
I to su dobri gamemodovi? Svaka cast. Ne znate vi za dalje od balkana i pokusaja imitiranja pravih servera.
Meni su jedino dobri engleksi valiant city i arizonia

Citat: ryco poslato Jun 11, 2022, 12:16:33 POSLE PODNE

Ne mozete uporedjivati neki strani server koji je jedan od najunikatnijih u koj je ulozeno hiljade i hiljade evra,sa ovim nasim modovima.Samo to da kazem,i ne znam cemu toliki hejt i mrznja,ovo treba da bude forum gde cemo se svi lepo druziti,a ne vredjati nekoga zbog moda.Mislim stvarno ;).Uzivajte,voli vas brat :D

EDIT: OVO SU PO MENI NAJBOLJI MODOVI,NE MORA DA ZNACI DA CE SE VAMA SVIDETI ILI NECE SVIDETI
Poslednja Izmena: Jun 11, 2022, 13:07:59 POSLE PODNE od Fake_Yoker
Yoker

SAMP 2006-2022

Citat: njoBe_ poslato Februar 10, 2023, 23:11:11 POSLE PODNE
koga boli k za tdove.. pokazi nesto sto server posjeduje od sistema ili generalno funkcionalnost njegovu. ocekujemo update.. gl

Citat: Fake_Yoker poslato Jun 11, 2022, 13:03:18 POSLE PODNE

Ne mozete uporedjivati neki strani server koji je jedan od najunikatnijih u koj je ulozeno hiljade i hiljade evra,sa ovim nasim modovima.Samo to da kazem,i ne znam cemu toliki hejt i mrznja,ovo treba da bude forum gde cemo se svi lepo druziti,a ne vredjati nekoga zbog moda.Mislim stvarno ;).Uzivajte,voli vas brat :D

EDIT: OVO SU PO MENI NAJBOLJI MODOVI,NE MORA DA ZNACI DA CE SE VAMA SVIDETI ILI NECE SVIDETI
JEL MOZES MENI DA ODGOVORIS GORE SAM POSLAO QUOTE

JEBO TE SA :)
Yoker

SAMP 2006-2022

koga boli k za tdove.. pokazi nesto sto server posjeduje od sistema ili generalno funkcionalnost njegovu. ocekujemo update.. gl

1. Pa da imate logicno razmisljanje, iskustvo i znanje mogli bi drugi tako govoriti o nama.. Ali ne, bolje je izmenjivati tudji code i uzimati sa interneta sta se stigne.
2. Ne moras uloziti ni $1 da bi imao "najunikatniji" gamemode.
3. Evo ja prvi pokusavam uvesti nesto novo kod nas po cemu bismo bili bolji, ali naravno.. NISTA SE NE MENJA. Evo, ovaj kralj jos uvek moli za gamemode iz 2010e godine koji ku*cu ne valja. (kao i vecina ljudi sa foruma)
4. KAKO MISLIS DA MOZEMO BITI BOLJI AKO STOJIMO U MESTU VEC 7-8 GODINA, ISTIM GAMEMODOVIMA KOJE "EDITUJETE"? AJDE URADITE NESTO NOVO DA VIDIM, A DA TO NE BUDE "UNIKATAN TEXTDRAW" I "UNIKATAN SISTEM", PA ONDA DODJI NA FORUM DA PRICAS O SEBI, HVALIS SEBE I GOVORIS KAKO TE SVI ZNAJU.

Ovo nije samo za tebe, vec za sve posetioce ovog foruma, cast izuzecima, mada ne znam ni da li postoje takvi.
Poslednja Izmena: Jun 11, 2022, 14:45:53 POSLE PODNE od ryco

ako su ti modovi najunikatniji ja stvarno ne znam, frajer je launcher jebeni stavio i samo na launcheru download stvari ne shvatam, vama se to cini unikatnim, naravno da stojimo i dan danas na istom mjestu kada npr vas ne zanima 0.3.DL, tamo imate skoro iste mogucnosti ali ne, jebeni san city mod i edituj ga brale...
BIGDOG ENTERTAINMENT

Citat: ryco poslato Jun 11, 2022, 14:42:00 POSLE PODNE
1. Pa da imate logicno razmisljanje, iskustvo i znanje mogli bi drugi tako govoriti o nama.. Ali ne, bolje je izmenjivati tudji code i uzimati sa interneta sta se stigne.
2. Ne moras uloziti ni $1 da bi imao "najunikatniji" gamemode.
3. Evo ja prvi pokusavam uvesti nesto novo kod nas po cemu bismo bili bolji, ali naravno.. NISTA SE NE MENJA. Evo, ovaj kralj jos uvek moli za gamemode iz 2010e godine koji ku*cu ne valja. (kao i vecina ljudi sa foruma)
4. KAKO MISLIS DA MOZEMO BITI BOLJI AKO STOJIMO U MESTU VEC 7-8 GODINA, ISTIM GAMEMODOVIMA KOJE "EDITUJETE"? AJDE URADITE NESTO NOVO DA VIDIM, A DA TO NE BUDE "UNIKATAN TEXTDRAW" I "UNIKATAN SISTEM", PA ONDA DODJI NA FORUM DA PRICAS O SEBI, HVALIS SEBE I GOVORIS KAKO TE SVI ZNAJU.

Ovo nije samo za tebe, vec za sve posetioce ovog foruma, cast izuzecima, mada ne znam ni da li postoje takvi.

Apsolutno se sve slazem sa svime ,ali nikada nisam rekao da me "SVI" znaju.

EDIT: Almir nisam rekao najunikatniji nego najbolji
Yoker

SAMP 2006-2022

Citat: Fake_Yoker poslato Jun 11, 2022, 16:52:54 POSLE PODNE

Apsolutno se sve slazem sa svime ,ali nikada nisam rekao da me "SVI" znaju.

EDIT: Almir nisam rekao najunikatniji nego najbolji
Jel mi mozes poslati mod taj gde pise SA a ne San City? Vec po koji put pitam i ti iz nekog razloga neces da posaljes..  ;)

Citat: Kybuu poslato Jun 11, 2022, 17:22:05 POSLE PODNE
Jel mi mozes poslati mod taj gde pise SA a ne San City? Vec po koji put pitam i ti iz nekog razloga neces da posaljes..  ;)

ZAJEBI ME VISE ,DA SI MI POSLAO JEDNOM U PM POSLAO BIH TI ALI TI SMARAS I SKUPLJAS POSTOVE ZA MOD IZ 2017 ,SMARAS ME TU U PM I OVDE SMARAS JEBOTE  VISE NE SMARAJ >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

JEBO TE SA
Yoker

SAMP 2006-2022

Citat: Fake_Yoker poslato Jun 11, 2022, 17:25:20 POSLE PODNE

ZAJEBI ME VISE ,DA SI MI POSLAO JEDNOM U PM POSLAO BIH TI ALI TI SMARAS I SKUPLJAS POSTOVE ZA MOD IZ 2017 ,SMARAS ME TU U PM I OVDE SMARAS JEBOTE  VISE NE SMARAJ >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

JEBO TE SA
Poslao sam ti pm...

Ime GameModa: Neka dobra kopija skill arene mozda limex gaming ili black story
Vrsta GameModa: rpg ili rp
Nesto da dodate(nije obavezno): ako netko ima hitno da posalje  :D
Zmajko

Ime GameModa: San City RPG
Vrsta GameModa: RolePlay
Nesto da dodate(nije obavezno): Ovaj gm  se  koristio  i na SA davne 2017-te pa ako neko ima neka posalje..  ;)
https://imgur.com/zFfjMli